Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hoffmannercsi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal Hobbi osztotta meg a gondolatait velünk a szoptatásról: Van egy kényes téma, amit még ide valónak gondolok. A szoptatás. Én mondjuk nagyjából tudtam mire készüljek e téren, de sajnos sok kismama meglepődik, hogy ez nem is olyan egyszerű és természetes, mint ahogy az…..
Inzulinrezisztensként szigorú diétát kell követnem. Nem azzal a legnehezebb megbarátkoznom, hogy nem ehetek cukrot, fehérlisztet, tejterméket (max. néha egy kis kecskesajt mehet, amit aranyárban adnak), hanem azzal, hogy ez nem is diéta. Ez egy újfajta életmód. Egy új élet, ami…..
Kulturkoszt Babra megy a játék 2012.03.28 09:00:00
Nagy rajongója vagyok az angol komédiasorozatoknak. A Csengetett, Mylord? és a Waczak szálló mellett Mr. Bean volt a kedvenc. Az eredeti 1990-es sorozatból a mai napig van pár jó pillanatú rész, amit bármikor újranézek, de a Mr. Bean nagy filmek nálam egyáltalán nem működnek. 1,5…..
Kulturkoszt Gömbölyű örömök 2012.03.01 09:00:00
Itt a tavasz. És nemcsak a rügyek pattannak ki, hanem - gondoljuk - a szemetek is, hogy mit keresünk újra itt, hiszen nagyon eltűntünk. Bár néha-néha a medvékhez is bekucorodtunk téli álmot aludni, de az igazi ok, amiért nem voltunk, hogy különböző szakmai fórumokon ettük magunkat…..
fastfood Morocco :) 2012.02.01 19:55:00
Előkaja, cottage cheese zöldfűszerekkel.Ezután három óra feszült várakozás és,  marha tajin kuszkusszal. Mindez Jojónál. Ennyi :) ..
hoffmannercsi 2012.02.02 18:49:16
Legutóbb a világ legszebb kávéházának múltjáról írtam nektek. Akkor ígéretet tettem, hogy meg is látogatom a New York kávéházat, és felfedezem azt a jelenlegi formájában. Körbejártam, a mai posztban egy rakás képet mutatok nektek, de előtte egy kicsit időzzünk még a…..
Vinagi Diéta – 1 hónap 2011.09.13 09:15:00
Már egy hónapja tart a diéta, az egyharmadán már túl vagyok. Nagyon gyorsan elrepült ez az idő, még mindig jól bírom. Napi tápanyagbevitel:Szénhidrát: a 4. héten visszavettem 2-2,2 g/tskg-ra, egyelőre ez sem tűnik kevésnek. A fehérje szokásosan 3-3,5 g/tskg, zsírbevitel nem…..
Úgy alakult, hogy az utóbbi időkben pofátlanul sokat vendégeskedtünk a barátainknál, de egyszer sem hívtuk vissza őket organizációs problémák miatt. Éreztük, hogy egy sima otthoni vacsorával már nem lehet elintézni az ügyet, valami súlyosabb tétet kell betolnunk az asztalra,…..
hoffmannercsi 2011.08.04 12:24:52
Írországba szakadt unokatestvérem blogjáról loptam a receptet. Pont kapóra is jött, mert elfogyott otthon a husi (meg amúgy sem bírok minden nap húst enni), így tegnap leteszteltem. Kissé módosítottam rajta, hogy a diétázók, fitnessesek, body-sok finnyás ízlésének is megfeleljen…..
Korábban már írtam, milyen nagy élmény volt nekem az első magyar mesemondó fesztivál, amin új ismerősöket, barátokat szereztem. Az egyik ezek közül Wayqui volt, a perui vándor mesemondó.Így amikor a fesztivál után megtudtam, hogy Budapesten marad még néhány napra, rögtön…..
hoffmannercsi 2011.07.06 13:05:34
@szucsadam: szerintem teljesen korrekt élménybeszámolót, sőt étterem kritikát írtál. És mint a legtöbb kritika az ár is benne szerepeltetik, ami még egy pluszt ad az érdeklődöknek, hogy mire számíthatnak , mennyire kell mélyre nyúlniuk a zsebükben stb. A rosszmájú megjegyzéseket meg el kell engedni...:)
hoffmannercsi 2011.07.06 13:04:26
@baliquez: hú de rosszindulatú vagy:)
Kulturkoszt Felhorzsolt illatok 2011.05.02 07:30:00
Kongnak a harangok, kezdődik a húsvéti istentisztelet. Amikor belépek a templomba, elkap egy édes-bús hangulat: a gyerekkoromat idézi. Képzeletben újra Olaszliszkán járok. Nagypapám itt volt református lelkész, sok időt töltöttem el a Bodrog partján. Sajnos az elmúlt időben ez a…..