Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alibenqka

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
18 évvel a megjelenése után a Doom lekerült a német videojátékos feketelistáról, ahol azok a játékok szerepelnek, amelyek károsak az ifjúság lelki fejlődésére, ezért igen korlátozottan terjeszthetők csak az országban. Konkrétan nem lehet őket reklámozni, online, vagy…..
Alibenqka 2011.09.01 20:11:14
@csabez999: A szvasztika ősi szanszkrit jel. BALRA forgatott horgokkal. A szovjet -finn háborúban a finn haderőnek ez volt a jelzése, fehér körben. Hitler megváltoztatta jobbra, csak van egy szanszkrit legenda, miszerint aki a szvasztikát megfordítja..... az eredményt ismerjük.
Mindennapi szmötyi Hungarománia 2011.08.30 10:25:00
Szeretem Magyarországot. Imádom Erdélyt. Nosztalgiával gondolok a régi nagy Magyarországra. A románokat nem szeretem különösképpen. Azt javaslom, hogy egyesítsük Magyarországot Romániával. Ha megnézzük a Trianon óta eltelt időszakot, azt láthatjuk, hogy igazából…..
Pár hete futottam bele egy furcsa kísérleti buszba a Deákon, gyorsan írtam is egy levelet a BKV-nak, hogy kiderítsem, mi a céljuk a meglepő tehénnel és melyik vonalra szánják. Kiderült, hogy nagy elképzeléseik nincsenek: rendszeresen tesztelik a gyártók járműveit, hogy képben…..
A német kajakos hölgyek "tiszteletére" rossz dalverziót játszottak le a szervezők. Hatalmas a botrány. A német Anne Knorr és Deborah Niche valószínűleg egy életre megtanulta Szeged nevét, de talán…..
A zsidó naptár szerinti Adar hónap hetedik napja minden évben kiemelt fontosságú az izraeli hadsereg számára (is). Ekkor van ugyanis Mózes próféta halálának évfordulója. Miként Mózes sírhelyét is csak az Úr ismeri, Izraelben ezen a napon emlékeznek meg azokról a katonákról, pilótákról és…..
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
A Hajdú Online cikkében igazi alföldi westernre bukkantunk. Jó, nem marhákat hajtottak el, hanem disznókat loptak, de a férfias bosszú nem marad el. Hajdúsámson a magyar Tombstone! Hajdúsámsoni disznótolvajokat vertek meg Debrecenben. Ketten súlyos, egy ember pedig könnyű…..
Alibenqka 2011.05.14 14:22:02
Michael Knight Lázár-lázálom 2011.03.19 20:58:00
Meglehetősen sokan kiakadtak Lázár János legutóbbi kinyilatkoztatásán, amelyben - hogy is mondjam - furcsa és nem éppen erős szociális érzékenységről tanúskodó véleményt fogalmazott meg a szegényekkel kapcsolatban. Pedig nem ez volt a legmegdöbbentőbb kijelentés a Fidesz…..