Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyakigJimmy

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A színvonaltalan, összeszedetlen és megosztott ellenzék helyett erős, kritikus és konstruktív pártot hoz létre a Fidesz-MPP. A Nemzeti Ellenzéki Együttműködés Pártja azokra a szavazókra számít, akik bizonytalanok vagy kormányellenesek, de az ellenzék egyik alakulatában…..
Az iV egyelőre csak a diaszpóra országaiban lesz elérhető iOS4-re és attól fölfelé. Az alkalmazásban lesz beépített térkép a kongresszus helyszíneivel, jiddis étterem-ajánlók, Facebook-integráció, valamint zsinagóga-tesztek. A program a háttérben futva - bekapcsolt GPS…..
nyakigJimmy 2013.04.21 20:59:29
A március 15-i Horthy-imitátor verseny idei győztesének kellemetlen emlékei maradhatnak a tegnapi bevonulásáról. Tescós hamburgerek, IKEA-s húsgolyók, és egyes menzák után lóhúst találtak Semjén Zsoltban is. A szerencsétlenül járt lovat már pszichológusok kezelik. Az…..
nyakigJimmy 2013.03.17 15:45:40
@Totálbrutál Férfisertés:
Mindig tanul az ember. Eddig azt hittem, csak a rendőrló hordja hátán a nemiszervét.
Amúgy érdekelne : Ez a ló állományban van, mint szolgálati jármű ? És a lóügyi ombudsmanus mit szól ? A lóra ülés erőszak, a ló lelkivilágában negatív elváltozást okoz, és ugye erősen sérülnek a kisebbségi jogai is...
Giró-Szász András szóvivő közölte, ha Obamának nem kell, a magyar kormány majd megépíti a Halálcsillagot. A kivitelezést a Közgép végzi. „Az Erő már velünk van, az Országház épülete pedig úgyis már kissé avitt és nincsen rajta szuperlézer sem. A Halálcsillagot…..
Az EU-projekt átadását 2015-re ígérik, és mivel nem magyarok építik, kész is lesz addigra. M00 néven készül körgyűrű Magyarország köré, hogy a teherforgalom gyorsabban és kockázatosabban tehesse meg a Záhony-Hegyeshalom távolságot – így döntött tegnap az Európai Unió…..
Szemtanúk szerint a Bergeni Egyetem orvostudományi karát négy sötét lovas ragadta el egy szempillantás alatt a semmibe. Érdekes, de az eset Hajdú Péter Orbán-interjúja alatt történt. A norvég rendőrség adatai szerint senki nem sérült meg: az épület egyszerűen eltűnt a bent…..
A műszaki problémákat okozó cumik és óvszerek után egy jól működő Swinger-klubot is találtak a Barátság kőolajvezeték magyarországi szakaszán. „Megnyitottam a kettes szűrőt Nyíregyen, amikor rám zuhant négy bégető kövér nő unikornis szarvval a fején, meg egy férfi,…..
Így már nem is olyan sok az oldalankénti 470 000 forint az elkészült dolgozatokért. „Szó sincs pazarlásról, vagy mutyiról” - nyilatkozta Rogán Antal az új szobrának felavatásán tartott sajtótájékoztatón, amikor a Századvég 940 milliós szakértői megbízásáról…..
nyakigJimmy 2012.10.17 20:32:15
@ezanicknevem: " Szegény Schmitt Pál gondolatait nem először lopják. "
No nem má'..életében nem volt önálló gondolata ! Mindíg mások mondták meg neki, mit kell " gondolni " !
Az orvosok szerint csupán az történhetett, hogy túl hideg volt az uszoda vize, amelyben a nemzetgazdasági miniszter úszott ma reggel. A Nemzetközi Valutalap (IMF) közleményben adott hangot aggodalmának és arra volt kíváncsi, hogy Magyarország így is igényt tart-e a készenléti…..
nyakigJimmy 2012.10.09 21:46:15
@dr.vikámszipofam: Fingást csak ne produkáljon, olvastam komoly tudományos irományokban, hogy a globalizációs felmelegedést a világ szarvasmarháinak a fingásából keletkezett metán okozza...
A játékautomatákon és pénztárgépeken túl a munkavállalókat is bekötik a NAV-hoz, így online nyomonkövethetők lesznek. Egyelőre kábelen, a wireless megoldásra 2017-ig várni kell. Matolcsy György 400 milliárdos megszorító csomagjának részeként minden egyes munkavállalót…..
Több minisztert is kivégezhetnek október 10-ig, értesült az Amerikai Népszava. Először csúcsminiszterekkel, majd államtitkárokkal végeznek a lap értesülései szerint, ezután a helyettes államtitkárokra és a kereszténydemokratákra kerül a sor. A kivégzésekre azért…..
A Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány vezetőjének autójában szerencsére nem esett nagy kár, ráadásul a gyerek nem is magyar volt. Egy neve elhallgatását kérő Audi-szerelő szakvéleménye szerint legfeljebb 75-80 ezer forintos kár eshetett az autóban. "Egy kicsit behorpadt a…..
A televízióban látható prosztatagyógyszer harc tovább fokozódik. A Prostamol és a Saballo gyógyszerek forgalmazói celebekkel kezdik hirdetni termékeiket. A két prosztata reklámfilm castingján a meghívottak mellett nem várt hírességek is megjelentek. „Ha kell, növesztek egy…..
A Németh László feleségeként is ismert fejlesztési miniszter szerint az uniós törvényekkel teljes mértékben kompatibilis a magyar hulladékgazdalkodási törvény. A miniszter ezt azután mondta, hogy egy ezzel teljesen ellentétes uniós vélemény hangzott el. Az új dunaligeti…..
Az előzetes hírek szerint a vasárnap óta aktív Mars-járó nem adott elsőbbséget egy kráternél a 2004 óta aktív Opportunitynak. Az Amerikai Űrkutatási Hivatal Nem Földi KRESZ Részlege (NASA–NETC) szerint egyértelmű volt a helyzet: a régebb óta a vörös bolygó felszínén…..
Nem haragszik az őt arcon rúgó ellentüntetőre Szegedi Kenese Plútó őrmester. Elmondta, hogy származása miatt többször érte már ilyen támadás, így már egészen megszokta. A többszörösen kitüntetett rendőrkutyát a hétvégi melegfelvonuláson rúgta pofán egy…..
nyakigJimmy 2012.07.12 19:04:46
@milliliteratura: Mint Goebbels : Én mondom meg, ki a zsidó...szóval, itt meg : Te mondod meg, ki a " csőcselék " ?
Csak a " csőcselék " tömege egyre nő.... Nem sokáig lesz ellene elég a szájkosaras rendőrkutya..
nyakigJimmy 2012.07.12 19:40:04
@komplikato: Itt az elvről van szó. Énellenem, akár ott vagyok a " csőcselék " -ben, akár nem, NE vonuljon fel KUTYÁS rendőr, mert nem vagyok köztörvényes mindaddig, míg ez be nem bizonyosodik Világos ? A KUTYA, mint olyan, az én értelmezésemben köztörvényesek, bűnözők, rablógyilkosok, stb ellen való.
Normális ember ezt provokációnak érzi, és vérmérséklettől függően, de úgy általában, kinyílik a zsebében a bicska. Aztán nem lehet csodálkozni, ha tehetetlen dühében azt a szerencsétlen jószágot rúgja pofán, pedig nem az a bűnös, hanem aki odahozta-küldte a kutyát.
A lóösszeírásos kormányzati mémből egyedül a lovardák, lovasiskolák és Lovasi András marad ki. A kórházak és iskolák után a pékségeknek, kondi termeknek, könyvkötőknek és 14-es számú ügyvédi munkaközösségnek is össze kell írni a lovait a legújabb Emberi…..
nyakigJimmy 2012.07.05 20:32:30
@legeslegujabbkor: A fontos kinevezéshez olyan lovat keresnének, amelyiknek a fitymája el van távolítva. Az kéne a mi kis alcsúti caligulánknak szenátornak, mondjuk lézerjani helyére. Mennyivel jobban is mutatna...
nyakigJimmy 2012.07.06 07:10:11
@Adofizeto: Itten most fordítva van. A földünket már elvették, most jön a ló !
Nem tom' patkány nem kell nekik ? Hasonló a hasonlóhoz...
nyakigJimmy 2012.07.06 07:12:37
@reccs: Lókolbászfesztivál ? És még előtte lehet hogy tömnék is őket ? No, ezt tudja meg a " Négy Mancs ", lesz itt hejehuja...
Kedves élményeit osztotta meg hallgatóságával Rakonczay Gábor, aki egy igazi űrhajós üldözést is bemutatott a hallgatóknak.   „Amikor a szervezőkkel találkoztam, kicsit meglepődtem, hogy nem az utamról lesz szó, de akkor mondták, hogy ez a Star Wars fanclub, és hogy…..
nyakigJimmy 2012.04.05 18:23:41
@popocatepetl: Az a legkönnyebb. Hát úgy, hogy gyurcsány meg orbán lebuktak, mrt tulajdonképpen rokonok, ugyanis a nagyanyjuk két öregasszony..kell ennél több a mai világban ?
Meztelenül szexelt valamelyik valóságshow két olyan szereplője, akiket mi leszarunk, mert nincs otthon tévénk. "Szeretem a kigyúrt testű fiúkat" - mondta a ránézésre (és ténylegesen is) a pornóiparban felnőtt nagymellű gogo-táncos, és sajnos ez az egyetlen…..
Dubaj egyik vezető férfimagazinja a Fidesz frakcióvezetőjét szerepelteti legfrissebb számának címlapján. A Prestige magazin olvasói szavazatok és szakértői vélemények alapján választotta meg Lázár Jánost 2011 legleg férfijává. A frakcióvezető urat még nem tudtuk…..
nyakigJimmy 2012.01.11 09:13:49
Elfogyott a WC lánc; latexet is húztak a tiltakozók; a rendőrök először alkalmazták a vombat alakzatot. Akik lemaradtak a tegnapi eseményekről, most bepótolhatják.10:04 Orbán állítólag lánclevelet küldött az LMP-s képviselőknek, amelyben azt ígérte, a továbbküldők között…..
Az export megrekedése miatt Svájc is recesszióba sodródhat. Az első munkanélküliek már megérkeztek a Széll Kálmán térre. A kőművesek és ácsok mellett hétfő reggeltől négy svájci bankár és két órásmester is álldogál a Széll Kálmán téren feketemunka reményében.…..
nyakigJimmy 2011.12.14 10:39:56
@nyuggervadász: A Milka-tehé azé' lila, mert szorítja a kolomp a nyakát.
A megélhetési politikusaink mikor lesznek lilák ? Kéne már ott szorongatni...
nyakigJimmy 2011.12.14 10:47:33
@Dour.: Én nem rinyálok, csak a Milkát féltem. Mi lesz, ha dojcstompika megdugja ?
nyakigJimmy 2011.12.14 10:56:26
@Lendvai Ildi néni: Nem a szakállas a tehén, hanem a mááásik !
A szakállas a " zemberek embere " aki saját nagyapjának álcázva magát, a kocsiban épp Magyarország aranytartalákát lopja kifelé Svájcba, mielőtt itt még a talpa alatt fütyülne a szél...