Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeneslapát

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Netfüggő nővérek 2011.09.16 06:00:00
Sziasztok! Ez a történet egy kisvárosi kórház belgyógyászati osztályán játszódott le,még a nyár közepén.3-an voltunk a szobán,egy velem egykorú lány és egy középkorú nő.Mi hárman elég jól elvoltunk,csak a szomszéd szobákban akadtak zavaró tényezők,például ha…..
szeneslapát 2011.09.17 09:17:36
@rikitiki: szomorú és elkeserítő, amiket írtál. Nem is reagált rá eddig senki, pedig rendkívül figyelem felkeltő. Nyilván könnyebb bántani őket -lsd számos hozzászóló- vélt vagy tényleg valós sérelmeinkért, mint észrevenni vagy elismerni, hogy közben a többség -ha nem mind- lelkiismeretesen dolgozik. Még azok is, lehet, akik velünk -szerintünk- nem megfelelően viselkedtek.
Praxis Nevetés a rendelőben 2011.09.12 06:00:00
Sziasztok!   Lányomnak egy fenyőfa tüskét a szél a szemébe fújt.Mivel egy óra múlva sem tudta kikönnyezni csak a fájdalomtól sírt irány a János szemészeti rendelője 1/4 4-kor meg is érkeztünk.A váróban kb.15 beteg várakozott.Az nővérkének elmondtam jövetelem célját…..
Praxis A legbunkóbb gyermekorvos 2011.05.25 17:43:00
Tisztelt Praxis! Mostanában sokat olvashatunk arról, hogy az orvosok itt hagynák az országot egy jobb élet, jobb körülmények reményében. Természetesen érthető az álláspontjuk, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy azok fognak itt maradni, akik igazán nem hiányoznának egyikünknek…..
  Levélírónk elveszítette édesapját, vélhetőleg orvosi mulasztás következtében. A beteg vért hányt, a kórházban nyelőcső vérzésére gyanakodtak, de a boncolást követően kiderült, hogy súlyos gyomorfekélye volt, amelyet sajnos nem vettek észre. A címet a posztoló adta…..
Van nekem egy pasim, harmincon túl, negyvenen innen, nagyon szeretem – de korántsem egy love storyt szeretnék elmesélni, hanem egy dühítő fordulatokban bővelkedő láb-sztorit. A pasim stramm legény, hisz benne, hogy a sport által acélozható a test egészsége, ezért focizni jár.…..
Tisztelt Praxis!   Azt a két évvel ezelőtti horrort szeretném elmesélni, ami velem esett meg. Ikerterhesség volt , de a két magzat nem fejlődött rendesen , az egyik magzat elhalt.Be feküdtem a kórházba, reggel helyezték fel a lamináriát. Reggel 8-tól este 20 óráig egy nővér…..
szeneslapát 2011.04.13 23:04:15
@adamantium: Korrekt ízekre szedés.
Tisztelt Praxis blog!   Nemrégiben 16 éves lányom szokásos ciklus közötti görcsökkel érkezett haza az iskolából. Gyűlöli a gyógyszereket, de kért görcs és fájdalom csillapítókat. Este nyolckor még görcsölt, így a Budai Gyerekkórház ügyeletére mentünk, ahol…..
szeneslapát 2011.04.13 22:50:12
@Tjuca: "akkor minek híjják hivatalosan most?" Tályognak. Erre célzott ReignOfdark elmésen és sziporkázva, de neked nem esett le. A posztolóval együtt elő kellene venni az általános iskola alsó tagozatának helyesírási gyakorlatait.
T. Praxis blog!   Nemrég, másfél hónappal ezelőtt elveszítettem egyetlen élő rokonomat, az édesanyámat. Szívelégtelenséggel szállították kórházba, ahonnan már nem is jött ki többé. Évek óta gond volt a szívével, rengeteget feküdt kórházba szegény, de nem gondoltam,…..