Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vadpulyka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta izgatott a kérdés, hogy vajon mi a férfiak véleménye a sminkelésről, és főleg az, hogy mit utálnak ezen a téren. Meg is kerestünk egy sor ismerőst, akik közül 26-an segítettek nekünk a véleményükkel. A minta persze nem reprezentatív, hiszen az ismerőseink közé…..
Szinte hihetetlen, de túlléptük a bűvös ötezer lájkolót a Smink | Makeup blog Facebook oldalán, amit ezúton is köszönünk Nektek. Ebből az alkalomból - a Sigma jóvoltából - egy Make Me Up 12 darabos ecsetkészletet sorsolunk ki, amely a legnépszerűbb ecseteiket tartalmazza, és…..
Csináltam egy kis táblázatot, ami remélem némi támpontot adhat a BB krém választás előtt. Természetesen ha úgy érzed, összetettebb a problémád, és további segítség kell a választáshoz, ne habozz kérdezni :-) Két kiegészítésem lenne a dologhoz:Nagyon-nagyon-nagyon…..
Vadpulyka 2011.05.23 16:33:58
Igen, újabb termékteszt következik, és beizzítottam a fényképezőgépem is, így mostantól már saját képekkel is fogok tudni szolgálni, és a színmintákat a korábbi teszteknél is pótolni fogom.   Első benyomás: Egyszerű, tubusos kiszerelésű ez is, tudom, hogy a…..
    ..
Vadpulyka 2011.04.04 20:58:41
Vadpulyka 2011.04.02 14:37:08
 ..
Vadpulyka 2011.04.01 18:36:46
Mivel elegge elhanyagoltam a blogot, most gyorsan dobok ide valamit, hatha valaki olvassa is. Epp a Camden Head nevu pubban ulok - utoljara 2001-ben noveremmel itt terveztuk meg Camden Town "lerohanasat" :) Ez a pub meg megvan - az egyik kedvencunk sajnos a camdeni tuz aldozata lett. Tegnap…..