Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medson

48 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MedSon Blogja Html 2011.10.23 12:26:00
Egyik ismerősöm (geri) belekezdett egy ingyenes témából felépítendő HTML bázisú oldalba. Kérlek titeket látogassatok el rá és nézzétek meg mert egész jó lett :).Az oldal: http://nonproblemo.netii.net/..
MedSon Blogja 1.8, NPC k sehol. 2011.09.11 15:40:00
Sajnos az a helyzet hogy a már nagyon várt 1.8 egyik feaure ében, az npc falukban bizony nem lakik senki, és az összes egy szellem városra hasolnít inkább. A pletykák szerint az npc k kizárólag az 1.9 ben fognak beköltözni a falukba. (reméljük hogy ez igy is lesz ha már az 1.8 ból…..
Bizony ám, kijött a várva várt 1.8, igaz ami igaz nem hivatalosan hanem egy amolyan kiszivárgott verzió amely a PAX on is szerepelt. A lényeg az hogy ezt akárki letöltheti és ki is próbálhatja.Telepítés rendkívül egyszerű, a letöltött állományban egy "bin" mappa lesz…..
MedSon Blogja Szerver egyesülés 2011.08.18 19:05:19
Nos jelentem egyesültünk a procraft szerverrel, a lényeg tulajdon képen annyi hogy 2x er annyi player és majdhogynem 24/7 be fut a szerver.  Jelentkezés: www.citycraft.web44.net..
Korábban már megtudhatátok dugasz-tol a legfrissebb információkat, illetve a szemfülesebb internet szörferek már korábban megtudhatták az új biome kód lehetőségét, ám képet csak most prezentált nekünk Notch. Habár ez csak egy a sok közül amik várnak ránk az Adventure Update…..
MedSon Blogja MoveCraft plugin. 2011.07.20 20:12:00
Mint láthatáttok mostanában rá kattantunk a movecraft pluginra, egyre nagyobb és nagyobb hajókat, és repülöket építünk. A lényeg hogy hamarosan dugasz-al bemutatjuk nektek miért is olyan mókás és egyben érdekes ez a plugin...
Amikor elösször fel repültünk a helikopterrel a város felé, elállt a szavunk, főleg azért mert ahogy végig néztünk a városon, a kikötőn, az arénán. Tudtuk hogy az előtt semmi sem volt ezen a helyen, és mindent mi épitettük fel a semmiből. (azt hisszem ez az az érzés ami miatt…..
Nah szóval a lényeg hogy felfedeztem hogy létezik ez a plugin, a MoveCraft. Aminek segítségével képesek leszünk létre hozni, hajókat, autókat, repülőket, tengeralattjárókat stb. Tehát a hajót amit a képeken láthatok, én vezettem és a felfedező utunk során készített képeket…..
MedSon Blogja Bob az oriás zombi 2011.07.18 11:13:00
A minap felmentünk egy kicsit dugasz szerverére és valami olyat láttunk amit az előtt soha. De beszéljenek inkább a képek, direkt úgy fotóztam hogy látszódjon a fáklya, már csak a méret arány miatt is. Kicsit utána néztem hogy ezt mégis mire véljük és ezt találtamA lényeg…..
MedSon Blogja Szerver oldal 2011.07.15 20:50:32
Úgy döntöttünk dugasz-al hogy nyítúnk a szervernek egy  oldalt mivel hogy sok információ lesz erröl ám a blogomat nem feltétlenül hoztam létre és nem főleg ezért üzemeltetem hanem a minecraft bemutatók és az ehez kapcsolodó dolgok miatt. Az oldalt igyekszünk jól…..
MedSon Blogja Leendő Admin team 2011.07.14 22:44:24
Talán nem árulók el nagy titkot ha leleplezem az egyik (nélkülözhetetlen) plugint, ami a Permissions névre hallgat. Nem mennék bele a részletekre hogy pontosan mire szolgál, aki tudja miről van szó az érti, aki meg nem annak igazából nem fontos, hisz az átlag playernek nem lesz evvel…..
Mivel az utobbi időben ugrás szerűen megnőtt a blog látogatottsága, ezért elkezdtem szervezgetni egy új kinézetet az oldalnak. Tudom hogy a mostani egy kicsit, hát hogy is mondjam "kezdő" gondolok itt a banner helyén tátongó:ír be kép srcjét felírat van. De remélem…..
MedSon Blogja Szerver újraéled 2011.07.13 21:29:00
A szerver feléled hamvaiból akár egy főnix, ám sokkal kidolgozottabb, és rendezettebb formában. A szerverre jó pár plugin fel fog, kerülni, jelenleg béta stádiumban van, és teszteljük. Egyenlőre még sok a bug, illetve dolgozunk egy magyarításon is, mármint ami a pluginokat illeti.…..
MedSon Blogja Trolkodás a TNT vel. 2011.07.09 18:16:00
Éppen az ágyúval bibelödtünk, amikor jött egy beteg ötlete dugasz nak. -Van egy őtletem, mentsük le a mappot és robantsuk fel az egészet. Belemendtünk, ám nekem támadt egy még betegebb ötletem. -Okok de akkor mondjuk öööö 1000 e TNT- ét muhahaha, (WorldEdit) Hát végül kicsit…..
MedSon Blogja Új utakon! 2011.06.30 22:42:10
Nem palástolom hogy szeretném a blogot egy kicsit más irányba is elvinni. Tehát hogy ne csak kizárólag minecraft-ról szóljon. Valószínűleg játékteszteket fogok csinálni, konkrét terveim még nem igazán vannak, ez egy amoylan spontán gondolat volt nekem így fél 10 kor…..
Balika011:plugins.ziphttp://dl.dropbox.com/u/24405329/plugins.zipRun.bat:@ECHO OFFSET BINDIR=%~dp0CD /D "%BINDIR%"java -Xmx1G -Xmx1G -jar craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar ..
MedSon Blogja Társ szerkesztő 2011.06.26 19:55:54
Sajnos elég sok dolgom akad manapság, ezért talán ti is észre vettétek kicsit ritkában jönnek az új postok. Ezért úgy döntöttem keresek egy társ szerkesztőt, aki ír cikkeket, és készít videó tutorialokat. Aki rövidesen be is mutatkozik...
Sajnos igen, megint kések a videóval, bár ígaz ennek több oka is van.Mégpedig hogy a legújabb 1.6 os update hez még nem oldottam meg a bukkitot, márpedig én ígyekszek aktuális maradni így nem szeretném a videóban az 1.5 ös update hez használt cucot bemutatni. A másik ok hogy…..
Aki esetleg nem ismerné covery-t annak gyorsan, nagy vonalakban bemutatnám: Nos tulajdon képen általa tudom hogy létezik a Minecraft mivel anno még ismerősöm küldött egy videót, amit covery dobott össze a minecraft ról, ennek a címe: Covery Kalanjai Az első nap. Lényegében bemutatja…..
Sokan kérdeztétek mikorra várható a kővetkező videó tipp. Nekik mondom hogy hamarosan...A videó egyébként a sokatok által kérdezett bukkit nevezetű programhoz fog kapcsolódni...
Medson 2011.06.04 12:11:27
MedSon Blogja Event hét update! 2011.05.18 22:15:42
Néhány friss információ az elkövetkezendő event héttel kapcsolatban. A "keresd a chestet" event mellet lesz aréna is amelyben helyet foglal majd egy monster spawner, a lényeg adott, ki bírja tovább (az idő mérve lesz). Valamint ugyan ez csak csapatokban. Tehát egyenlöre ugy…..
MedSon Blogja Event! 2011.05.17 21:47:54
Igen bizony elérkezett az ideje hogy kí hirdessem az összes kedves playernek hogy a következőhét, event hét lesz, úgyhogy lehet felkészülni rá. Annyit elárulok hogy lesz minimum egy "keresd a chestet" típusú játék, ahol tulajdonképpen én elrejtek egy chest et valahol a…..