Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csajozas.hu/Pasizas.hu

344 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már külön szó is van rá (MILF - Mother I'd Like to Fuck), és bizony az idősebb nők és anyukák időnként alaposan meg tudják mozgatni a férfiak szexuális fantáziáját. Megkérdeztem néhány pasit, ők mit szeretnek bennük. Róbert, vendéglátós (42) "Nekem már tizenévesen is a…..
Kinek a hibája a félrelépés? - A hűtlenség arcai A házasságon kívüli kapcsolatokat széles körben tanulmányozták az elmúlt évtizedekben. A kutatók alapvetően három magyarázatot adnak az alkalmi szexre vagy az évekig titkolt szerelemre: az első - és egyben a legismertebb -,…..
Lehet, hogy az orális kényeztetés idáig nem szerepelhetett a vágyaid között, mert a pasik egy része nem lelkesedik érte, a másik fele meg nem igazán tudja, hogy mit kell tennie azért, hogy jó legyen a nőnek.Jó, ha tudod, rajtad áll vagy bukik, hogy a vállalkozó kedvű pasi meddig…..
Séta közben váratlanul megfogta a kezemet. Meleg volt a tenyere, jólesett az érintése. Kéz a kézben mentünk a parkolóhoz, és a kocsimnál, búcsúzóul megcsókolt. Hittem neki. Hittem is meg nem is. Mert már évek óta csak ígérgetett. A jövő karácsonyt… A jövő szilvesztert...…..
Emberiességünk természetes megnyilvánulása, hogy tragikusnak ítéljük, ha valakinek meghal a házastársa. A gyász és a veszteségből fakadó fájdalom együttérzést váltanak ki a családból és a barátokból egyaránt, akik ilyenkor kivétel nélkül megértően, a megnyugtatás…..
Párt találni nem könnyű. Vannak, akik minden szakításuk után máris új férfi oldalán feszítenek – míg mások évekig hiába bóklásznak keresve a Nagy Őt. Vajon milyen tényezők nehezítik meg a pártalálást, milyen típusú nők találnak nehezen rá az igaz szerelemre? A…..
Ha a férfiak az alkalmi szex kedvéért kalandokba bocsátkoznak, az esetek többségében túlbecsülik a nőkre gyakorolt vonzerejüket. A nők ezzel szemben inkább arra hajlamosak, hogy a ténylegesnél jóval kisebbnek ítéljék meg hatásukat a férfiakra.    …..
  Vannak facér ismerőseim. Mindkét nemből. Nem egy közülük panaszkodott arról, hogy nem igaz, milyenek a csajok, csak a pénz érdekli őket, ha nincs kocsid, lakásod, szóba sem állnak veled. Ha van, megfejnek, lóvá tesznek, és továbbállnak, ha nagyobb „tejhozamot” sejtenek…..
..
Csajozas.hu / Pasizas.hu Felmérés 2012.09.05 22:50:46
Szexuális szokások...dolgok felmérés alapján...  Kinga és Balázs kifejezetten szenvedélyes pár, akik nyíltan mesélnek hálószobatitkaikról.–Én akkor élvezem leginkább a szeretkezést, ha Balázzsal egyszerre van orgazmusunk– árulja el a 28 éves Kinga, aki két éve van…..
Tévedni emberi dolog – ám nem mindegy, hogy egy-egy berögzült elképzelés milyen irányba tereli a szexuális életedet. Vannak ugyanis olyan tévhitek, amelyeket valóban csak a gyakorlat igazolhat. Lássuk hát a leggyakoribb szexi téveszméket… 1. Minél nagyobb a pénisz, annál…..
Csajozas.hu / Pasizas.hu Tudtad-e? 2012.09.04 23:40:28
..
Szeretnénk hasznos tanácsokat adni, hogy hogyan tudjunk könnyebben ismerkedni, illetve kapcsolatot kialakítani lányokkal.   Nézd meg a videót! :  http://videosmart.hu/video/csajozos-tippek-1-resz-testbeszed   Hogyan viselkedjünk, ha meg szeretnénk szólítani valakit? Ha…..
Tanács pa$iknak1. Ha gyönyörű szexistennőként kezelsz, azzá is válunk, viszont, ha nyűgös hisztérikának tartasz, akkor azzá.2. Nem azért kérdezzük folyton, hogy szeretsz-e, mert idegesíteni akarunk, hanem, mert biztonságra vágyunk.3. Nem minden nő megy a vagyonodra. Sokan…..
Igen, azt... Sok nőt elriaszt a gondolat, míg mások örömmel teszik ezzel is még élvezetesebbé az együttléteket. Egy biztos: a pasik számára izgató, ha lenyeled! Az orális szex az egyik legbensőségesebb módja annak, ahogy a párod a csúcsra juttathatod, illetve lázba hozhatod,…..
Vajon hogyan választjuk szerelmeinket? Lehet-e változtatni vonzódásainkon, és mi van akkor, ha tudjuk, hogy akit szeretünk, nem kellene szeretnünk? A szív nem ismer elhatározást A mondás szerint a barátaink Isten bocsánatkérése a rokonainkért – hiszen ez utóbbit nem mi…..
Nem számít, hogy a pasi mennyire naprakész a divatban, vagy milyen szellemes társalgással kábítja el kiszemeltjét, ha az alsónadrágját lehúzva kínos titkok kerülnek napvilágra. Az intim higiénia a szexuális úton terjedő fertőzések elkerülésében fontos szerepet játszik, de…..
Hol vannak már azok a hatvanas évek? A hippik és a szabad szerelem éppúgy kiment a divatból, mint az eredeti családmodell anyukával, apukával, gyerekekkel, kutyával, macskával, kertes házban vagy panellakásban. Miért van ez így? Szerinted? Szexuáli s forradalom 2.0 Ma már a…..
Meglátjuk, megszeretjük, majd úgy érezzük, hogy vele akarjuk leélni az életünket. Ám a szív környékén érzett kezdeti bizsergés sajnos nem tart örökké. A tartós párkapcsolathoz szeretetre, kompromisszumokra, tiszteletre, türelemre, és nem utolsó sorban fantáziára is szükség…..
Vajon működőképes-e egy házasság, amely szerelem nélkül köttetett? íme, akinek ez sikerült... A szerelem, ami sose volt, de még mindig tart Réka negyvenöt éves, kétgyermekes anyuka. Nagyobbik lánya apja Réka egyetemi nagy Ő-je, a kisebbé jelenlegi férje – akihez nyolc éve…..
Így kezeld a helyzetet! Gyanús jeleket vettél észre az utóbbi időben? Nézd meg, hogy hibáztatnod kell-e a barátnődet! Előfordult már veled, hogy úgy vetted észre, a barátnőd is szemet vetett a pasidra? Vagy nem vagy benne biztos, hogy megalapozott a féltékenységed, de számodra…..
Bizony nagyon nehéz megítélni, hogy egy kapcsolat egy bár nehéz, de akkor is csak átmeneti hullámvölgybe került, vagy valójában már vége van. Változás Ha csak hullámvölgyben vagyunk, akkor a kapcsolaton belüli hangulat rövid időn belül változik. Vagyis ha közönyös vagy…..
A tudósok több oldalról vizsgálták már a hűtlenség jelenségét. Nézd meg, mit mondanak a hormonok szakértői. A férfi megcsalásra való hajlandóságát több módszerrel is igyekeztek már mérni a tudósok. Van, aki szerint a személyiség, míg mások szerint az életkor vagy éppen…..
Kerüld el a leggyakoribb hibákat A boldogító igen után sem fenékig tejfel az élet. Sokan állítják, hogy a házasság lényegében nem sokat változtat az addigi életmódjukon, ez gyakran mégsem így van. Nemcsak lelki oldalon, hanem gyakorlati oldalon is történnek olyan…..
    4 rejtett ok, amiért halogat Számos oka lehet, ha a párod nem olyan lelkes az esküvőt illetően, mint te. Derítsd ki, mi akadályozza. A férfiak sokszor kevésbé gondolják fontos eseménynek a házasságot, mint a nők, így gyakran nem is érzik elengedhetetlennek, hogy…..