Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stag1978

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erről csak öt percben. Mert A sötét lovag: Felemelkedésen még mindig ülök. Kiöregedhet-e néhány animációs figura? Neeeem. Főleg, ha Alex tökéletlen brigádjáról, a pedáns pingvinekről, vagy a narcisztikus Julien-ről van szó. Ráadásul a jól ismert csapat új bandával…..
Nem fogtok most szeretni. Ez a beszámolóm tele lesz spoilerrel! Kezdjük ezzel a képpel. Az első két előzetes nem néztem így készült videókat, tévéreklámokat, semmit. A posztereket viszont nem lehet kikerülni, és ez nagyon bejön. Már a legelső bemutató előtt meg voltam…..
Amikor először megláttam a bemutatót, két film jutott eszembe. A Ha ölni kell, és az Egy igaz ügy, mindkettőnek nyomasztó, fülledt hangulata van, és remekül bemutatják azt a sajátságos környezetet, ahol a történet játszódik. És persze a másik gondolatom rögtön az volt:…..
A Moneyball egy igazán összeszedett, izgalmasan megszerkesztett film. Magyar, sőt talán európai szemmel is nagyjából ismeretlen területen kalandozik. Baseball. Sapka, kesztyű, ütő. A szabályok ismerete nem feltétele annak, hogy megértsük, bár minden bizonnyal plusz egy…..
Azt gondolná az ember, hogy mindenki tudja: a politikában mindenki csal és hazudik, semmi nem az, aminek látszik, és szerencsétlen választópolgár elég szépen meg van vezetve a média által is. Főleg, ha elnökválasztásról van szó. Amerikában, ahol a kormányzó mellett hatalmas…..
Cinemonkey Submarine - beszámoló 2011.10.25 18:49:00
Oliver Tate és az ő élete. Hiába a párhuzam Adrian Mole-lal, ez a fiatalember nem irritáló, okoskodó és modoros, hanem fura, de szerethető. Olyan furcsán érdekes. Régen volt, de a szüzességünk elvesztését ugyanúgy nem vettük félvállról, ahogy ő. Meg a családi fészek…..
Cinemonkey Jane Eyre - beszámoló 2011.10.16 15:21:00
Az 1847-ben megjelent regényről joggal feltételeztem azt, hogy bonyolult az angolja, de ahelyett, hogy nekiálltam volna magyarul, elolvastam inkább a butított, nyelvtanulóknak való változatot. Nem kellett volna. Semmi másra nem volt jó, mint hogy felfedje az összes…..
Néha érdemes kockáztatni. Felkeresni egy addig ismeretlen helyet, és művészfilmet nézni. A Hétköznapi párt csak a Kinoban játszották. A kávézó (a csodálatos tortákkal együtt) azonnal belopta magát a szívembe. A szombat este nyüzsgő Körúton szuper volt a hangulat, kellemes…..
Hagyjuk most az eddigi négy részt, amik az autókról meg versenyzésről, és a bűnözés light-ról, meg a beépülés light-ról szóltak. Itt végre méltó ellenféllel néz szembe Dominic, és talán már Brian sem kérné héj nélkül a szendvicset, mint az elsőben. (Milyen ember az…..
A blog kb tíz olvasójából az az öt, aki ismer, most joggal hördül fel, hogy MIIIII? Cinemonkey megőrült? ILYEN filmeket néz? Nos, igen, mert nemhogy bevállalható, mi több, teljesen jó film. Az Amerikai pitével a világból ki lehet kergetni engem, utálom az erőltetett…..
Most, amíg még nem késő, írok Bay-ről. Mert ha elmegy ebbe a kritikán aluli Transformers irányba, akkor hamarosan feledésbe merül néhány film, amit azért csak-csak meg kellene nézni... 1965-ben született Los Angelesben. 20-as éveiben már videoklipeket és reklámfilmeket forgatott.…..
Jól figyeljetek, barátaim. Tele van a net lehúzó kritikákkal. A pontszámai zuhannak, ahogy egyre többen nézik. Talán másképp is lesz majd. Amikor nem az a csaj nyomja az IMDB-re a 2 pontot, akit a pasija ráncigált el.A film tényleg tele van klisékkel, valóban sokszor visszaköszön a…..
Stag1978 2011.03.19 16:38:00
Cinemonkey Miami Vice - ajánló 2011.03.07 21:47:00
Bevallom, röhögőgörcsöt kaptam mindig már Don Johnson gondolatától is, és nem láttam be, miért is lesz jó nekünk egy Miami Vice film, de a trailer nagyon is ígéretesnek tűnt. És valószínűleg 2006 nyarán szűkölködtünk jó akciófilmben, muszáj volt... Aztán a moziban…..