Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunyadi1016

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Overmax nevét hallva nem mondhatni, hogy a legtöbbünk fejében azonnal kigyullad a kis villanykörte - sokan esetleg egy legyintéssel elintézik, hogy "ez is csak egy a töméntelen noname kínai gumicég közül!" Nos, itt egy kicsit más a helyzet. Persze, mint mindenki, az Overmax is…..
Az ünnepi rendezvény nagyjából kijelölte a kabinetalakítás kereteit. Miközben Orbán Viktor még csak készülődésre szólította fel maroknyi hívét, a baloldali ellenzék már utcahosszal vezet: az október 23-i parádés rendezvény nagyjából kijelölte a 2014-es választási…..
"Meglehetősen hosszú időbe telik, míg hazánkban a szocializmus és a kapitalizmus között az ideológia terén eldől a harc: melyik győz. Ennek oka az, hogy még hosszú ideig fenn fog maradni országunkban a burzsoázia és a régi társadalomból származó értelmiség befolyása,…..
 Kasza Tibi egy balatoni hajón, a nyílt vízen fotózta Rácz Ildikót a Playboynak. Ildikó testét finom ékszerek borították, vagináját combjával takarta ki, hogy ne érezze magát teljesen meztelennek. Ildikó állítása szerint a fotózás szombaton volt Balatonfüred környékén.…..
hunyadi1016 2011.06.14 15:56:00
A Hajdú Online cikkében igazi alföldi westernre bukkantunk. Jó, nem marhákat hajtottak el, hanem disznókat loptak, de a férfias bosszú nem marad el. Hajdúsámson a magyar Tombstone! Hajdúsámsoni disznótolvajokat vertek meg Debrecenben. Ketten súlyos, egy ember pedig könnyű…..
"Flóri takarodj!" így fogadták Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselőt a romák Gyöngyöspatán- írja az eszakonline.hu  A roma politikus ráadásul – a Független Médiaközpont videofelvételének tanúsága szerint – a kormányzati kommunikációnak…..
hunyadi1016 2011.04.26 20:25:10
@Etniez: Szerintem még a hazai szolgálatok is sárosak.lásd. u.n."cigány gyilkosságok"
Burzsuj Burzsujország kiadó! 2011.04.21 11:45:34
Liechtenstein azon kevés (nyugat-)európai ország egyike, amiről nagyjából semmit nem tudunk. Oké, azt azért igen, hogy érdemes ott céget alapítani, ha optimalizálni kívánjuk adófizetésünket és rejtélyes okok miatt az egzotikus nagykörúti luxusautók is gyakran ilyen…..
Lassan a végéhez közeledik az időközi választások miatt kitört gerillaharc Zuglóban. A helyi sajtó szaga című teleregény első és második felvonásáról már értesülhetett a nyájas olvasó, a harmadikból pedig megtudhatja, végül győzött az igazság, bár a katarzis…..
hogyvolt VV4 - 4X109 2011.04.05 15:35:00
Nem szeretem a hétfői öfiket, mert feszt igazmondó hintázás van, ráadásul, mióta Lilu kiejtette a száján, hogy dzsungel hét lesz, a dölájonszlípsztunájtot dúdolgatom, kellett ez? Hát igen, van élet azon túl is, hogy a győzött az igazság, és a nő, Aki Magát Adja kiejtette az…..
A közelmúlt napokban néhány figyelemkeltő ítélet született a magyar független bíróságokon. Önkényesen ragadjunk ki közülük néhányat: a Geréb Ágnes-per, a maradandó fogyatékosságot okozó Stohl Buci, a zselici uzsorás, a félnótás Zuschlag és a hivatali visszaélő Benedek…..
hunyadi1016 2011.04.01 07:21:54
@Lófasz Hadnagy: Neked csak annyit:nagyon találó a nickneved.Valóban az vagy !A hadnagy helyett Lófasz elvtársra változtass inkább és akkor tökélete lesz a neved.Ja! és csókoltatom a főnőkeidet
„A szó szemüveg, s részben szem is ahhoz, hogy mit gondoljunk. Birtokba venni egy szót annyi, mint birtokba venni az általa jelölt valóságelemet. Minden definíció kérdése.” (Giovanni Sartori) Magyarországon kegyetlen háború dúl a verbális hadszíntéren. Arra hívom az…..
hunyadi1016 2011.03.31 08:33:02
@max val birca man: Vegyél már vissza ! Ez a stílus és pofátlan becsmérlés nagyon jellemző bizonyos jól behatárolható emberekre. Mindenki nyilas aki nem azt óbégatja amit te,pláne ha kuruc.infot olvas!Az maga a sátán és biztos ,hogy most is pártszolgálatos egyenruhában karlengetve ül a gép előtt. Megjegyzem a kuruc.infót nagyon sokan olvassák még az általad bizonyára nagyra becsült gyurcsány,vagy feldmajer urak is Bizonyára ők is kisnyilasok:)