Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agymento

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mesehős születésének lehetünk tanúi, kedves Feleim. A népi folklór új bálványa kétségkívül VV Alekosz, az egyszeri érdi biztonsági őr, akit szemünk előtt tesz a bezártság polihisztorrá. A villa S - Modellje (Hódos Hajni után szabadon) egyéni stílusban hordott…..
agymento 2011.03.19 11:30:11
Balekoknak balek hőst, avagy, hogyan válik azzá az ember, mint ami tetszik neki?
A bejegyzés írója és néhány kommentelő jól látja a lényeget.
Az RTLKlub Valóvilág c. műsorában látható Nagy Alekosz, a csatorna szolgalelkű, erősen túlprezentált antiszociális "főhőse", egy idegesítően buta, betegesen szinonimhalmozó, arrogáns és affektáló, kifejezetten rosszarcú, rossz tartású, lusta, hiú, önző, gyenge személyiség. (ha van jó tulajdonsága, írjátok meg!)
Vajon, miért akarja egy csatorna ilyen irányba, ilyen mintával és nem utolsó sorban ekkora erőforrás ráfordítással formálni százezer, vagy akár több millió ember gondolkodását? Jó-e az, ha a lakosság csak 1/3-a "beépíti" magába, a TV-ben mindennap Istenített példakép szokásait, tulajdonságait? Az én véleményem az, hogy nem, és biztos vagyok abban is, hogy a műsor készítői is tisztában vannak ennek a fejekben okozott káros hatásavial. Rubin Kristóf, Simor Olivér, a rendezők, a szerkesztők, a kül. bulvár és nem bulvár műsorok műsorvezetői, hírolvasói, a beszélgető műsorok fizetett statisztái, félprofi, profi vendégei, a szavazások hamis eredményeivel és egyéb manipulációkkal.
Az emberek többsége úgy tűnik hozzászokott ehhez, és ragaszkodik hozzá. Már az "akopaliptikus méretű" ostobaságok, hazugságok sem zavarják őket, önfeledten söprik be a szőnyeg alá, és amint felüti fejét valahol a téma, azonnal védelmezik vagy elítélik a műsor "hőseit", állva mindig az éppen, vagy az örök favorit, Nagy (b)Alekosz oldalára.
Ahogy a TV diktál.
agymento 2011.03.19 12:24:49
@sorica123: Kedves sorica123!
Pontosítanék! Nevetséges, nem humoros :), de ha elfogadnánk annak, akkor is kevés lenne ennyi.
(a hogyvolt nem egy hiteles forrás)