Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir.Mók

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap reggelre behívtak a TV2be a Mokkába! Holnap rendkívüli testületi ülés van, a 2011-es költségvetés vitája, és szavazása.A költségvetés katasztrófa, átláthatatlanabb mint valaha, (pedig az se volt piskóta) Például a 80 millás tanácsadói, megbízási…..
Sir.Mók 2011.03.19 10:24:38
@former: Nicsak,nicsak! Micsoda szellemi magasságokba emelkedő stílus,micsoda remekbe szabott mondatok..... csak egy kérdés,kedves nagyon narancs,mondhatni e polkorrekt stílus alapján, hogy vérnarancs former:
- Mi az oka annak, hogy Téged ennyire zavar ez az állománygyűléses sztori? Csak nem részt vettél rajta? Csak nem bennfentes vagyol tán? Vagy tán-tán még érintett is voltál? Vagy még meg is voltál szólítva talán? Csak nem Debrecenbül gyüttél? Csak nem Te vagy Geri itt a former álnév mögött? Vagy csak valamelyik jelenlévő samesz lennél?
Én hallottam a hangfelvételt erről az ominózus gyűlésről és ott csak egy embert zavart de marhára a T. Képviselő Úrak jelenléte! De Őt is csak azért,mert zavarta a felelőtlen össze-vissza hazudozásban! Észre sem vettem, de - látod - egyik kérdés hozza maga után a másikat! Csak győzz rá válaszolni! Ha kell - és akarsz válaszolni - szívesen felteszek még egy párat! Hidd el van még bőven elég!
Várom kedves soraidat és megnyugtató válaszaidat!
Sir.Mók 2011.03.22 17:11:34
@former: Kicsi former,miről beszélsz, csillagom! miféle kettős mérce? A pici ceruzád stílusával volt kifogásom és nem parasztoztalak, hiszen nem is ismerlek....(és frankó bejegyzéseid alapján nem is akarlak) Tudod, a vitázás az művészet,azt semmilyen szemellenzővel nem lehet gyakorolni!Neked pedig nagyon narancssárgára sikeredett! az ember fia,lánya a gyerekének is észreveszi a hibáit,szereti azt a kölköt,de igyekszik rajta javítani,jobbá tenni,tanítani!Nem fáj a Te pártszimpátiád se,miért is fájna, csak lásd be ha Ti,narancsosok is hibáztok!Mert ha jól emlékszem ez a pártérdekből bólogatás a nagyfőnők utasításai szerint már régen lejárt lemeznek kéne lenni kb.20.éve. Az a bajom, nem érzem, hogy az országunk érdeke előrébb való a politikusaink számára mint a pártérdek.Ez pedig nagy baj!A tetteknek kéne döntőnek lenni és nem a színnek!Igaz, ezt Neked hiába mondom mi az a szin! Mert remélem, hogy nem butus vagy,csak szinvaksi!Pedig nem csak fekete és fehér van ám! Vannak bizony másmilyen szinek is,de millió!Eddig sem pártoskodtam és ezután sem fogok!Sőt még én is szeretem Zuglót! Látod ez is egy szin! Feltételezted volna? És tudod hány ember van így ezzel?
A nagyon liberálist még ismeretlenül is kikérem magamnak! Ne izgulj,zsidó sem vagyok! Csak nagyon nem szeretem amikor nálamnál nem biztos, hogy okosabb emberek mondják meg nekem,mi lesz nekem jó vagy nekem most miért olyan jó!
A 03.14.-i kulturált bejegyzésedben említetted a vagyonkezelőt,mint a bagázst akik eladták a zuglói lakásokat. Van egyáltalán fogalmad,hogy miként müködik az önkormányzati rendszer, hogy ki és hogyan ad el valamit is? Egy picikét utána kellene nézned,mielőtt neki állsz hülyeségeket fröccskölni! Kedves leveled után ismételten meghallgettam az oninózus felvételt,hátha félre hallottam valamit. De képzeld, az ötödik meghallgatás után sem találtam azt a részt amikor - szerinted - az üzemi tanács egy platformra került a vezérrel! Milyen furcsa,hogy Te ott voltál és így hallottad!
Lényegretörő kérdéseket minek adjak fel Neked addig amig az előzőekre sem válaszoltál,kicsi csillag a web egén!
Továbbra is várom kedves soraidat és megnyugtató válaszaidat!