Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ollochances

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ősz, akkor Yamaha. Az MT 10-est is október 23-ra kaptam meg, és most az MT 09 Tracert is. Ez volt az eddigi legtöbbet tesztmotorozott év, a Tracer pedig szép évzáró 2018-ra. Rögtön lelövöm a poént: jó motor ez, nagyon jó. Aki nem akar tovább olvasni, az máris mehet a szalonba venni egyet, nem…..
Még tavaly elhatároztuk Zolikával (2016), hogy ebben az évben is gurulunk egyet, de most csatlakozott hozzánk Jani. A dolog pikantériája, hogy vele is dolgoztam régen, tehát három volt kolléga motorozott együtt. Mindhárman az olasz autók bűvöletében élünk, gondolhatjátok milyen "hazudóverseny" volt…..
Több is mint fél év, október óta dolgozom az 58-as túra tervein, de januártól gőzerővel. Csak dióhéjban: 58-ban születtem, idén 58 éves lettem, kedvenc versenyzőm száma is 58 volt, tehát 58-as túra lett a neve. Lecseréltem a Bestiát egy hosszútávú túrázóra, egy Versys 1000-re, amit remekül…..
Sziasztok. Megkaptam egy Dobogókő oda-vissza körre a BMW új üdvöskéjét, az S 1000 XR-t!!                                              …..
Üdv Mindenkinek. BESTIA  VS  ZORALLL !!!! Mikor írtam a Kawáról, nem akartam mindig a Hondához mérni, de most bizony ez jön.      Inkább legyenek barátok mint ellenfelek. Nagyon élveztem a hétvége minden percét a Zoralll nyergében, de amikor hétfőn délelőtt visszaültem a…..
Üdv Mindenkinek Június végén elmentem a Rhino Tours-al egy 4 napos szlovák-cseh-osztrák túrára. Mint egy társas út, szállás reggelivel, "idegenvezetés", fakultatív programok, 4 nap, 3 éjszaka 240 euro. Azért ennyire nem volt "száraz",kezdem az elején. Rég óta tervezgetek egy cseh-német túrát,…..
Üdv Mindenkinek   Szóval nekivágtunk, már kezdett alkonyodni, nem lett volna jó ha az úton ránk esteledik. Vészvillogózva követtem Ferit, de néha előre mentem megnézni, hogy mennyi van még. Nem mértem az időt, de szerintem egy jó óra alatt tettük meg az utat a faluig. Pont mire odaértünk,…..
Egy mai motoros naplója Easy Rider 2012.02.15 08:57:00
 Sziasztok Üdv Mindenkinek Vajon ki miért motorozik? Emlékszik még valaki arra a pontra amikor eldőlt:motoros leszek. Én emlékszem, szinte napra pontosan 40 éve történt, Újpesten a Szabadság moziban. Még 14 se voltam, be kellett lógni, mert a Szelíd Motorosok 16 éven felüli film volt. De sikerült,…..
Belsőség Gyulavitéz, a puhapöcs 2011.03.15 07:50:00
Sportautó-szakírónk erősen gondolkozik rajta, hogy emblematikus sportkocsiját eladja. Elképzelhető, hogy Swift lesz az Integrából. Vélemények az azonos című írásunkról...