Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZZE120EL

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
ZZE120EL 2011.09.02 01:55:22
@Büszke_troll:
Ezentúl bérelj magyar rendszámú autót és le van tudva a gondod .
Vagy ez már nehezedre esik ?

Kitől lehet egyáltalán Magyarországon külföldi rendszámú autót bérelni és ennek mi értelme van ?

Ha a kocsi arra kell amire kitalálták bérelj magyar rendszámút és kész.

Szerintem ha ekkora szja-t fizetsz akkor a jövedelmed is nagyon magas így nem is gond a magyar rendszám. Nekem pl. nem gond.
A többségnek sem.

"Holnap és egy darabig, valamelyik magyar rendszámú autómmal járok" Szóval több autód is van többféle rendszámmal ?

Aha, a tipikus kisember ...
  Kivártam. Körbejártam ezerszer a témát. Találkoztam Budaházyval, beszélgettem a feleségével, barátaival és az ellenségeivel is. Úgy éreztem, hogy nem tudok igazságot tenni, ezért csak tudósítok, s várom, hogy végre a bíróság megállapítsa, mi történt. A bíróság…..
ZZE120EL 2011.08.26 16:56:11
@al kotmány aláiro álamfö: remélem mihamarább helyet cserélsz vele és te leszel tetves :)
Az írás a tegnapelőtti (aug. 23) hungaroringes nyílt napnak köszönhető, amit többedmagammal sikerült végigkínlódnunk 38 fokban, a betonon állva. Én is belekerültem egy olyan függőségbe, amit nem bírok leküzdeni, persze nem is akarok. Több éve az amatőr autósportok szerelmese…..
ZZE120EL 2011.08.26 16:10:20
@//VV//: Mi van nem leled a biciklidet ? Segítsek megkeresni ?
A német kajakos hölgyek "tiszteletére" rossz dalverziót játszottak le a szervezők. Hatalmas a botrány. A német Anne Knorr és Deborah Niche valószínűleg egy életre megtanulta Szeged nevét, de talán…..
Riga-Budapest 1568km. 21 óra alvás nélkül, autóval, tankolással, rendőri intézkedéssel és kisebb eltévedésekkel. Ahogy a korábbi posztban olvashattátok, a Corollával egy korszak véget ért. Az épített utcai autóm után nagy vacillálásba kezdtem. Mindenképpen egy olyan…..
„Ha az El-Alameinnél vívott csata volt a kezdet vége, akkor minden bizonnyal a D-Day, a partraszállás napja volt a vég kezdete.” -mondta Winston Churchill. És mennyire igaza volt, bár Ő a normandiai partraszállásra gondolt, de a saját autóépítési projektem is várhatóan…..
ZZE120EL 2011.07.24 10:48:39
@Coyote82: Megkérdezhetem milyen dugószett volt az ?
Csak nem NPR ???
Nekem is azt mondták, hogy az nagyon jó de nem mertem bevállalni, inkább rendeltem gyári Toyotát.
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Miután személyesen, emailben megkerestek egy konkrét állásajánlattal, idén márciusban felvettek a világ egyik vezető telekommunikációs vállalatához, a British Telecomhoz 3 műszakos, két idegennyelvet igénylő munkakörre. Én nem sokkal az előtt…..
ZZE120EL 2011.06.01 20:09:26
@Minerva12: Remélem a szabadságot mint szerzett jogot meghagyják.
Sokféle szerzett jog van, amit meg akarnak vágni csak ez nem lesz egyszerű. Ilyen a rendvédelmisek korkedvezményes nyugdíja is.

Ha nem fizetnek túlórát akkor ingyen dolgoztatnak ennyi erővel én is megtehetem , hogy nem fizetek valamiért.
A logikám szerint. Ezekből semmi sem lesz.
A legújabb terv az, hogy mindenki mondjon le 1 havi fizetéséről, nyugdíjáról. Na ezt hogy csinálják , nem tudni.
ZZE120EL 2011.06.01 21:01:09
@kovi1970:
Így van. Pont erről van szó és erről beszélek. Szinte bármit megtehetnek.
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..
ZZE120EL 2011.05.01 00:57:23
@CsImi: Ritkán megyek a belső városrészekbe lakik ott pár ismerős meg ha van dolgom és azt is ált. este vagy hétvégén teszem.

Amúgy tervezek majd E85-el járni ha sikerül megcsinálni, megírni rá az ECU-t.
Lesz némi plusz Lovacska is :))
Meg zöldebb leszek ugye. Nem fogok füstölni még így se mint most.
ZZE120EL 2011.05.01 11:08:41
@billentyüzet: Szánalmas vagy te ui. a hét nagy részébe munkába gyalog járok esetleg villamossal mert a munkahelynél csak fizetős parkoló van.
Úgyhogy ne oktass ki ha nem ismered a részleteket.
kösz.
A hétvégémet mg hadd töltsem már úgy ahogy szeretném és ha fenntartok egy autót akkor azt szeretném szabadon használni is.Igen a külvárosban is de a belvárosban is.

Ha lezárták volna a belvárost az autósok elől a környezetszennyezés miatt már korábban és csak a bkv járhatna ott meg a taxi akkor garantáltan az összes kisüzlet lehúzhatná a redőnyt. lásd a keleti környéke meg kell nézni mennyire lepusztult.
ZZE120EL 2011.05.01 11:10:19
@Perillustris: figyeld meg ha dúgódíj lesz és nagyon sokan bringázni fognak tutira lesz bringaadó is. -:)
Őszintén bevallom, már régóta szemezgettem néhány jól ismert gyártó előre megírt programmal forgalmazott ECU-jaival (Engine Control Unit: Motorvezérlő Egység, ejtsd:eku) a nemzetközi aukciós oldalakon. Mivel –mint megannyi korabeli japán sportautó– a saját Celica…..