Regisztráció Blogot indítok
Adatok
síwax

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az életem során rengeteg autót láttam, taperoltam, próbáltam, bütyköltem és rontottam el. Van némi fogalmam az alkatrészekről és úgy nagyjából a négykerekűek felépítéséről. Azzal is tisztában vagyok, hogy a Citroen DS megelőzte a korát, érdekes és hasznos technikai…..
A csúnya történet még tavaly nyáron kezdődött, amikor apám szólt, hogy hallgassam már meg a Peugeot-ja hátuljánál a hangosabb egércincogáshoz hasonló nyikorgást. Lökdöstem kicsit függőlegesen az autó hátulját és valóban, kicsit vicces hanghatást kaptam viszonzásul.…..
Szegény Mercedes valószínűleg már nagyon számkivetettnek érezte magát, ugyanis hónapok óta „félredobva” ácsingózott a sarokban. Persze ezt nem szabad szó szerint érteni, mert akkora bálna, hogy a fél műhelyt elfoglalja, kerülgetése miatt János lábába úgy szaladnak…..
síwax 2011.03.19 00:10:38
@veteránszabászat: A kék swix hideg hóra való rúdwax. A piros klister tubusban van, és vizes hóban jól kapaszkodik. Ezt a tulajdonságát kihasználva már autógumira is kenték meredek utakon, hogy a kerék ne pörögjön ki. Mikor nincs hóláncod, jó hasznát veszed.