Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Psz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szeged-Pest IC járattal általában meg vagyok elégedve. Elfogadtam és megszoktam már, hogy az Inter City-t "kiherélték", épp csak a lényeget vették el azzal, hogy összevonták a gyorsvonattal. Több helyen is megáll, a pótjegy így olcsóbb és a régebben dohányzó,…..
Psz 2011.03.19 12:01:11
@pbence:
Elvileg irásos kérelmet kellene beadnod a pénztárba és csak a gyakorlati(feltéve ha nem azonos az iskola cimével) hely meg a lakcimedre kérhetnéd meg és nem ahova csak szeretnéd.
Igy a levelezősök nem tudnának mindenhova féláron utazgatni munka mellet,mert más aki "csak" dolgozik annak meg a teljesárú jegyet kell megvenni.
Psz 2011.03.19 13:22:19
@pbence:
Láttod ennek ellenére mégse megy néhány embernek,de gondolom ezért is a jegyvizsgáló a hibás,néhány "értelmiség" szerint.
Bár én ha valamilyen szolgáltatást igénybe szeretnék venni (nem csak MÁV-ra gondolok) elötte talán tájékozodok a feltételekről meg az előirásokról és ha nem tetszik nem veszem igénybe.Ebben az esetben az állam szabta a feltételeket...
Psz 2011.03.19 16:05:27
@pbence:
Feljebb irtam erre hogy ne higyetek el mindent amit a kedves utas leir mert nem minden igaz belöle,csak kiszinezi dolgot kénye kedve szerint...csak azért irom mert ismerem a jegyvizsgálót akiről szó van,és nem gondolom sőt biztos vagyok hogy nem minden ugy történt ahogy a levéliró irta.