Regisztráció Blogot indítok
Adatok
STB

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már nem kell többet aludni egyet sem, ma kihirdették ügyesen, hogy a 2006. év bortermelője Garamvári Vencel. A Balaton déli partján és budafoki pezsgőgyárában nyomuló mester négy másik jelölt fölé kerekedett diadalmasan: az egri Lőrincz György, a szintén balatoni Légli…..
Lehet, hogy a Greenpeace aktivistáinak következő célpontja a borágazat lesz? Bor és szemét titkos kapcsolata. Fekete Béla bácsi és Györgykovács Imre a Parker-fórumon. 97 pontos juhfark a láthatáron? A furmint az új chardonnay? A Dobogó Furmint a faltörő kos? Végül Bordeaux…..
A Művelt Alkoholista Apostol 2006.10.03 21:18:00
Bő egy hete történt. Nem volt nagy hírverés, de annyira igen, hogy eljusson az infó a komolyan érdeklődők fülébe. Magunk is felhívtuk rá a figyelmet. Nicolas Joly, a biodinamikus szőlőművelés apostola a Festetics palotában tartott előadást,…..
Budapest utcáin megy a fesztivál, a borászok szüretelnek, mi pedig visszaemlékezünk. Tán még nem veszett el a múlt ködében mindenestül, hogy két héttel ezelott volt itten a fővárosban a borfesztivál, sorrendben a tizenötödik. Ezen sajnálatos körülmények miatt viszonylag…..
A Művelt Alkoholista Őszi sanszom 2006.08.31 10:59:00
Itt van az ősz itt van ujjés szép mint mindig énekemistentudja hogy mi okbóljövök haza a kioszkbóls húzgálom a zörgő avarbanmint kiskocsit az életem(Parti Nagy Lajos: Szódalovaglás) Nasztupílo ószeny, miszerint uletájut lásztocski. A tél dere már megüté fejemet,…..