Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wernher von Braun

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bergen Norvégia második legnagyobb városa és szerintem a világon a legesősebb is. Minden nap esik az eső, áztat néhány óránként, délután meg úgy rendesen esik. A helyiek minden nap vízálló kabátot és nadrágot hordanak, a Helly Hansen alapruhatáruk, mint nálunk a HM és a kínai, csak az előbbi norvég…..
Wernher von Braun 2017.07.05 11:59:00
@nikita: kifejezetten tetszik ha valaki ilyen ertelemben paraszt
Melegedő: Nagy megtiszteltetés, hogy eleget tettél a kérésünknek, és elsőként adsz nagyinterjút a Melegedőnek. Olvasod a blogot? Dömper: Igen, és nagyon örülök, hogy van egy médium, ami kívülállók számára is könnyen érthetően írja le a dolgokat. Az egyik cikketekben például remekül…..
Már szinte mindenki hallott a Bokodi-tavon elhelyezkedő "lebegő faluról", amit sokan - csipetnyi túlzással - a magyar Maldív-szigetekként is emlegetnek. Belföldi és külföldi utazási irodák által szervezett buszos kirándulások, családi kiruccanások, és páros programok kedvelt célpontja lett a…..
Wernher von Braun 2017.04.08 13:36:21
@nagyzolika: gondolom a tojastartot, muanyagladat, kisfotelt meg tokom tudja milyen haztartasi hulladekot nem a turistak hordtak ebbe a "paradicsomba":)))
Széles Gábor a csatorna tulajdonosa ma délelőtt Facebook-oldalán, egy rövid kommentben reagált a tegnapi hírre...
Megemelkedett Berki Krisztián gázsija az Édes életben - írja a Blikk. A bulvárlapnak nyilatkozó, neve elhallgatását kérő informátor szerint az előző szériában még adásonként 100 ezer forintot keresett Berki a szerepléssel, de ma már 160 és 200 ezer forint körüli összeget…..
Wernher von Braun 2015.11.30 18:09:35
@Alick: :)))
Olvasónk nehéz helyzetbe került, decemberi fizetését inkasszó alá helyezték, így valószínűleg pénz és kilátások nélkül tölti az ünnepeket.  Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon aszegenyekvagyunk@gmail.com címre !!   Az alábbi…..
Lassan három napja üvölt teli torokból a széllib horda, hogy Orbán menekültellenes retorikájának eredménye az, hogy a kamerás nő belerúgott egy menekülő gyerekbe és elgáncsolt egy kölkével futó apát. (Akik szerint a kölök szó sértő, olvassanak helyette gyerkemévelt,…..
Élő adás­ban ment egy­más­nak Sarka Kata és Bá­lint An­tó­nia - írja a jobboldal kicsi, savanyú Blikkje, a Ripost.hu, és a hírt persze azóta már átvette az igazi Blikk…..
Wernher von Braun 2015.08.14 18:45:08
A méz, mint ősi anyag, tartósító, édesítő és gyógyító hatásával az emberiség egyik legrégebbi alapanyaga, amit "lenyúl" a méhektől. Már spanyol barlangrajzokon is mézgyűjtögetők tűnnek fel. ..
Sergei Guriev, a párizsi Sciences Po közgazdászprofesszora és Daniel Treisman, az UCLA politikaitudományi professzora közös tanulmányában egy új hatalomgyakorlási modell alapjait írták le, melyet ők egyszerűen új autoritarizmusnak neveztek el. Ennek lényege, hogy a társadalom…..
Wernher von Braun 2015.07.26 10:02:47
@♔bаtyu♔: veletlen nem Svedorszagban elsz?
Jó, ezt Janikovszky Éva megírta a maga cukiskodó módján, kb. minden anyukának ott van a polcán a kék-rózsaszín duó, én azért eggyel földhöz ragadtabban és gyakorlatiasabban gondolkoztam el ezeken a dolgokon. Lányos szülők, sorry, ez most a fiúk sztárolásáról szól majd, de…..
Szegény Márton szerintem az  összetett, ételmérgezéssel és duplarendőrséggel körített emlék helyett simán megelégedett volna egy egzotikus vacsorával is, de a Tokyo szakácsa a japánoknak oly fontos  öt érzéken túli élményt alaposan továbbfejlesztette. A saját…..
Lehet, de ezzel nem a jövőt szeretném előrevetíteni, és nem nyaralóra, vagy hétvégi házra gondoltam.Tíz évvel ezelőtt egy Dee Williams nevű nőnek az infarktusa után azt mondták, hogy már nem fog sokáig élni. Erre ő úgy döntött, épít egy kis vityillót távol a város…..
Wernher von Braun 2014.11.30 23:14:15
Múlt-kor 15 tény a Vatikánról 2014.10.31 16:03:43
1. A pápa és a bíborosi testület székhelye, a New York-i Central Parkhoz képest nyolcszor kisebb területen, 0,44 km2-en fekvő Vatikán a legkisebb nemzetközileg elismert állam. 2. A Vatikán hasonlóan működik, mint bármelyik más állam, egyvalamiben azonban eltér a többitől: nem…..
A Kismama Magazin újságírójától, Maros Edittől kaptuk néhány hónapja azt a megtisztelő felkérést, hogy nyújtsunk szakmai segítséget a kisgyerekkel tömegközlekedés nehézségeit bemutató írásához. A kérésnek örömmel tettünk eleget, a magazin olvasói az…..
  Most fogalmazom a feljelentést a Tigáz-Eni és TIGÁZ-DSO felmenő és lemenő cégei al és felvállakozói ellen. Csalás és garázdaság miatt.* Elboldogulok vele magam is, de aki akar az magának segít, ha valamilyen módon csatlakozik a feljelentésemhez. Ha másként nem hát olyan…..
A mongol-magyar modellnő a Viasaton kezdte az ipart a Címlaplányban, ott sem volt szívbajos, ha csöcsöt vagy segget kellett tolni a kamerába. Az Éjjel-nappal Budapestben is elág sokszor szerepel alsóneműben, vagy csak én kapcsolok oda mindig rosszkor, nem tudom, mindenesetre az…..
Wernher von Braun 2014.08.10 10:33:12
@tjunior: latens buzi vagy, ennek a nonek ferfi arca van:)
A nem-monogám kapcsolati formákról szóló poszt bevitt minket az erdőbe, hiszen nem ugyanazt értjük a különböző, -gámia végű kifejezések alatt. Így aztán elég nehéz vitatkozni is róluk, ha minden alkalommal újra akarjuk definiálni a fogalmakat - vagy egyszerűen csak úgy…..
Wernher von Braun 2014.05.23 09:28:53
Beefcake Arlindo de Souza lett a legnagyobb bicepsz tulajdonosa Brazíliában miután telefecskendezte karját szintetikus olajjal. Jelenleg 73,7 cm-es bicepsszel „büszkélkedhet ”, amit álltása szerint egy nagyon kivételes „turmixnak” köszönhet: az eljárás alkalmával ugyanis az…..
Wernher von Braun 2014.05.01 15:20:03
A TV2 Mokka című műsorában ma reggel hétkor olyat láthatott a közönség, amire csak ritkán volt példa mostanában. Vadai Ágnes, a kormányváltó koalíció DK-s politikusa móresre tanította Kárász Róbert riportert, aki azzal a nyilvánvaló szándékkal kezdte a beszélgetést, hogy…..
Aki azt gondolta, hogy a kutyák karmainak kifestésén túl nincs tovább...tévedett. Mi biztosan szívinfarktust kapnánk, ha így adná vissza a kutyánkat a kozmetikus. Az új-zélandi Paul Nathan fotós legújabb könyvében a kutyakozmetikák világába, elnézést, művészetébe…..
A mai posztban egy vlog látható, amiben arról beszélek, hogy én hogyan és mit szoktam újra felhasználni a konyhában, amivel a szeméttermelésem igyekszem csökkenteni. Attól, hogy többször használunk fel egy zacskót vagy lekvár miatt megvett üveget tárolásra használjuk fel nem…..