Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eloleny_

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
eloleny_ 2011.08.10 17:45:56
TechManiac Hamarosan... 2010.02.20 14:14:00
Gondos olló- és csáprezegtetés után azt mondom, hogy ez nekem egy kicsit gyanús. Az alant olvasható Naiv Ügyfél-sztori annyira regényes, mármint a szó bulis-kurvás-lőfegyveres-rejtőjenős értelmében, hogy az ember (a rák) önkéntenül is arra gondol, ez itt egy izomtiborista…..
eloleny_ 2010.01.14 12:23:34
@mark87: Igazad van, a sima nem dombornyomott kártyákból indultam ki, de a $10.000 még így sem fér bele egyikbe sem. Mindenesetre a limitekre oda kell figyelni és alacsonyan kell hagyni, ha meg kell a nagy lé, vagy bemész egy fiókba és átállítod vagy kérsz egy időkorlátos (pl. 1 órás) limitet, vagy kártyával és két személyes okmánnyal leveszed a fiókban, vagy neten állítasz magadnak egy újat, átállításonként 20 magyar forintért.
eloleny_ 2010.01.14 13:17:41
@orient: rendben, akkor sorry. A hitelkártyával is lehet KP-t felvenni, ha már lemásolták, azt is megteheti vele... Aki ellopja, gondolom nem azt nézi, hogy mire szokás használni :) Céges kártyákhoz egyébként semmit nem értek, szal elnézést az inkompetenciám miatt. Mindenesetre ez esetben tényleg nem tudsz tenni semmit, és megértem, hogy elvesztetted a bizalmadat a kártyás vásárlással szemben. Esetleg ha be van állítva a nálad levő kártyához egy sms szolgáltatás, akkor tudod figyelni a forgalmat és letiltod.

@WildBear: Ezt a "baromarc" jelző nélkül is leírhattad volna, de így legalább minősítetted magad :) Gratulálok :)
eloleny_ 2010.01.14 13:41:30
@WildBear: Bankban dolgozok, valamennyi közöm van hozzá. Egyébként, meg semmi baj a jelzővel, ha te csak így tudod nyomatékosítani a mondandódat, mert a szellemi kapacitásod határai eddig nyúlnak, ám legyen :) Ilyen ügyfelekre is szükség van, különben unalmas lenne az élet a bankban :) Egyébként meg bocsánat, hogy nem vettem észre, hogy ERSTE-ről van szó. My fault.

@orient: Nos igen, ez csak egy lehetőség, de választanod kell, hogy amíg külföldön vagy, idegesíted magad vele és amikor hazajössz, inaktiválod a szolgáltatást, vagy izgulsz... Egyébként a külföldön való kártyahasználattól engem is ráz a hideg, pont az ilyen storyk miatt, szóval együtt tudok érezni veled. Én csak megoldást próbáltam javasolni, de ilyen esetekben tényleg nem egyszerű.
Nemhogy kinevetnénk, hanem egyenesen kitépnénk a hálókártyát a gépéből (jobb bele sem gondolni) annak, aki ezt merészelné állítani a Firefox 2-ről. Vagyis minden idők egyik legfalánkabb memóriazabáló böngészőjéről. Csakhogy a srácok a Mozillánál belevetették magukat az…..
Nosza akkor boldog újévt minden olvasónknak ;)Most, hogy leesett az első normális hó is, lehet vinni a verdát az elhagyatott parkolókba csúszkálni picit :)Erről jut eszembe, haver mesélte, hogy megállította a rendőr, mondta neki, hogy fújjon a szondába, erre megkérdezte időhúzás…..
FOxy és eloleny blogja törpeparty 2006.12.23 23:07:00
hogyha mini vagy és eddig kirekesztve érezted magad a bulikba, mert mindenki nagy,akkor ittvan neked a minidiszkó minisztár. csak mondjuk azt nem tudom melyik jelzi az előadók nevét és melyik az album címét, mert egy minidiszkó nevű csapat,hát elég gagyi,nemmintha más névvel ez jobb…..
FOxy és eloleny blogja tékjáó 2007.10.30 01:00:00
De rég írtam :) Hmmm el is kezdek elmélkedni milyen rég írtam ide. Nos... Hmm.. Rég volt :) Most, hogy átadták Nyh-nak az M3-ast és nincs Zuschlag ügy, fellélegezhetünk, és megdobálhatjuk a szomszédot kővel meg molotovval mer elkúrta a rántott húst és büdös. Nemsokára friss…..
A hányás, amely beborította a világsajtót. Így fog bevonulni a sajtótörténelembe Eva Nazemson rókázása. A műsorvezető hölgy egy telefonálgatós műsorban dobta ki oldalra a taccsot, persze élő adásban, hogy máshogy. Az eseményt megírta a svéd Metro újság, és több svéd…..