Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Christian10

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvtársaim, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik!Az ugyebár közismert, hogy a két amerikai nagyágyú, nevezetesen az Amazon és a Barnes & Noble elég rendesen üti egymást, már ami az ottani ringet illeti. Amikor a Nook első verziója szűk két évvel ezelőtt megjelent, sokan…..
Christian10 2011.05.27 16:30:38
@Dworkyll: Gondolom hogy elég jó lehet :P de nem is ennyibe kerül sajnos... én csak arra gondoltam, hogy mondjuk egy 650-es olcsó alternatívája is lehet akár (nyilván elmarad tőle, de olcsóbb is)
Megjelent ehun egy cikk a HVG.HU hasábjain, hogy aszongya: „Nem várt buktatók: miért nem szeretjük az e-könyvet?” Én csak ülök és nézek ki a fejemből (nem azért, mert ma kétszer áztam bőrig és fagyott le majdhogynem a kezem a jeges esőben való szinte rövidujjús…..
E-könyv olvasók Blogbuli! 2011.03.04 17:36:00
Eljön a nap végre, amire oly régóta várunk, belecsapunk a kakaósbögrébe, és személyes utakra terelhetjük a barátságainkat, valamint nézeteltéréseinket.Az időpont: 2011. március 22. kedd este 18.00A helyszín: Szatyor bár, nemdohányzó részleg Bartók Béla út 36.Helyszín:…..