Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BehenyeÖrs

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük az egyik kedvenc villámgyors és nagyon olcsó receptemmel, már rengetegszer elkészítettem, kábé annyi idő alatt kész van, amíg a rizs megfő. Amit a címben látsz, annyiból áll, és azt kell még tudni róla, hogy baromi rondán néz ki, ahhoz képest viszont meglepően finom.…..
Pista fantasztikus új kifejezéssel gazdagítja az ornitológus-harcművészet szótárát: a kárvályfogásból szállóige lesz, az fix. Akármilyen is az új B-Klasse, vásárolni és népszerűsíteni nemzeti kötelességünk, ha ugyanis ki szeretnénk növekedni magunkat az unortodox gödör…..
Személyes kedvenceim;): Internet people - netes mémek megzenésítve: Neki megegyezik az életkora az IQ-jával:D: Kicsit gyomorforgatóbb:D. vigyázz a pókokkal!: Mára ez lenne a legalja, ajánlott előtte vmi majonézeset enni;): És azért a beteg énem mellet a filmbuzi is…..
Küldeném Kaszának, Tibinek és mindenkinek aki szereti;): Lyrics:D:Egyszer régen valaki, Elment szántani. Úgy döntött, hogy a zetorban A faszát kiveri! Belehokizott a zárba, Megkötött a geci. Ezért aztán a zetorból Nem tudott kimászni! Refr.: Közelít a tél, Deres…..
Aki megérti a videóban előforduló szlenget annak sürgősen gondolkodni kellene az elvonón....:P (Rám is rámférne....:D) Csákány;)..
Az idiotizmus kiskönyve Jelen!;) 2009.05.18 20:05:00
Üdv. mindenkinek!Én lennék a másik szerkesztő és még fogalmam sincs mi a lesz ebből:D.Meglássuk.;)Szeva Végezetül egy videó Remi Gallardtól: jump! JUMP! jump!;)..