Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agaton

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
imotstory Óvodában 2011.07.27 08:56:00
Egyszerű a tényállás, SZERETTEM óvodába járni. Nem írom, hogy imádtam, de jó volt. Egyedül reggelente az erőszakos keltéssel volt bajom, és nekem nem ment jól az a trükk, hogy úgy teszek, mint aki tovább alszik, világért sem tud felkelni. Ovit szinte soha nem engedték kihagyni…..
imotstory A szülők 2011.07.26 09:10:00
Szóval mikor Ádámmal kis csöppségek voltunk, kétféle nevelést is kaptunk, apuét és anyuét. Ami hagyománnyá lett a családban, és a mai napig is él, hogy apa reggelente kakaót főzött nekünk, és mi cumisüvegből szopiztuk. Később anya is rászokott, aztán lett is belőle valami…..
imotstory Testvérharc 2011.07.25 12:21:00
A legelső intenzívebb emlékem Ádámról, ahogy a kiságyában ül, vagy fekszik, nem is tudom, egyszerűen ott van, és beszélni tanul. Mi (apu anyu én) körbe vesszük őt, őt figyeljük, ahogy hangokat ejt ki a száján. Nos be kell valljam azt a szörnyűséges tényt, hogy nem szerettem…..
imotstory Kezdetek 2011.07.25 12:03:00
Nem emlékszem az első lakásra amelyben éltem anyával és apával. Viszont emlékszem egy járókára, amibe betettek, és ez nem igazán tetszett nekem. Emlékszem a csöndre, arra, hogy milyen békés és nyugodt volt minden. Akkor a szüleim még szerették egymást, és én voltam az első…..
imotstory Előszó 2011.07.25 11:59:00
17 éves srác vagyok, nem azt mondanám, hogy teljesen átlagos, inkább csak egy a sok önmagával küszködő közül, aki ezeket  a sorokat is félve írja le, attól rettegve, hogy valaki majd elolvassa rajta kívül, és nemtetszését nyilvánítja. Vagy magában tartja, ami még…..
Az akció-és kalandfilmekben főleg a férfiak dominálnak, az évtizedek alatt leginkább csak a muszklik mérete változott. A nők háttérbe szorulva nézhették, hogy az ellenkező nem aratja le az összes babért ebben a műfajban. Akadt ugyan néhány próbálkozás, amelyekben a hölgyek…..
Agaton 2011.04.10 01:08:53
@Droid:
SPOLIER ^^

Én is ma láttam. És most kiosztanám azokat, akik lenézik a filmet :P xD
Nos, ha egy kicsit komolyabban vennénk a "művet", talán észrevennénk, hogy az akciójeleneteknek volt némi köze a cselekményekhez az elmegyógyintézetben,(pl a sárkány akit legyőztek az öngyújtós csávót jelképezte) és minden mozzanat ami az akciójelenetekben történt, visszavezethető a valóságban éppen történő cselekményekre. Szerintem már önmagában az is izgalmas lehet, hogy azon törjük a fejünket, mi micsodát akar jelképezni egy-egy ilyen jelenetben. Nem akarom teljesen védeni a filmet, először én is azt gondoltam a 2. akciójelenet után amit itt sokan, de közben úgy tűnik mégsem ítéltem el elsőre mint egyesek.. No de akkor még felmerül a kérdés, hogy ennek az álomvilágnak, egyáltalán mi értelme, azon túl, hogy dögös akciójelenetek színpada. Nos a film mondanivalója, amit direkt a gyengébbek kedvéért is a szánkba rágnak, hogy ez, amiben élsz, a TE világod. Hogy mit mennyire tartasz benne fontosnak, az csakis egyvalakin múlik, rajtad. Hogy mindennek a mércéje az ember - mindennek a mércéje te vagy!
Te vagy, akinek küzdenie kell megállíthatatlanul a célért. Tegyük fel, hogy lusta diák vagy, aki azonban jó matek dolgozatot akar írni. Ha pl matek egyenleteket kell megoldanod, de unalmas, nem lenne izgalmasabb (?), úgy hogy elképzeled: minden képlet egy ellenfél akit sárba kell tipornod. És így nem oldanád meg könnyebben az unalmas feladatot? Ez a hozzáállás erős motiváció is lehet. Végső soron a mondanivaló és a motiváció miatt én depressziós vagy fásult embereknek ajánlanám, akiknek nincs életkedvük, új életet lehetni beléjük. Szerintem ez a film erre született, de ez csak egy vélemény, amit az itteni közönség talán fel sem tud fogni. A Wachmen-nél az volt a bajuk, hogy unalmas, kevés akció, a történeten a hangsúly. Itt meg, hogy nincs is story..