Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martsika

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Békemenetet támogató körökben hatalmas felháborodást váltott ki Nemzeti Ünnepünk, Március 15-e kapcsán kiosztott állami díjakat kapó személyek névsora. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a kultúra területén végzett kiemelkedő művészi tevékenységet végző…..
Kövér László „fizetett forradalmárokhoz” és az egykori KISZ-vezetőkhöz hasonlította azokat, aki most „hergelik” a hallgatókat. Úgy fogalmazott: a KISZ-vezetőket „ugyanúgy a kutya sem választotta meg a fejünk fölé, és ugyanúgy nem képviselték a valóságos…..
martsika 2012.12.17 23:44:57
@komissarlajos: Hát Délen biztosan nem, de mi a helyzet Északkal?
A sokat emlegetett és eredménytelenül kritizált, a választói jog gyakorlását lényegesen körülményesebbé tevő új választási törvényt végül elfogadta a FIDESZ-KDNP. Nem voltak illúzióim, a saját pitiáner érdekek láthatóan lényegesebbek, mint a sokat emlegetett demokrácia…..
martsika 2012.11.28 14:58:32
@Kentetsu: nem bűz az, hanem illat! csak nem mindenkinek eléggé kifinomult még hozzá a szaglása! :(
- Újabb településeken cserélik fideszes politikusok arcaira az óvodai jeleket, márciusra pedig nem marad olyan óvodai csoport az országban, ahol ne történne meg az átállás! - jelentette be sajtótájékoztatón Giró-Szász András kormányszóvivő, aki elmondta azt is, hogy ez ugyan…..
Leáll a kolbászgyár, drágulnak a pékáruk, csökken a minőségi élelmiszerek iránti kereslet, egyre fontosabbá válik az ár, egyre kevésbé nézi az ember, hogy mi van a csomagolás hátuljára írva. És ez még csak az evésről szól, valójában az élet minden területén igyekszünk…..
martsika 2012.10.21 19:12:46
@lógós versenyszférás és állami dolgozó adócsaló: látom, legalább a billentyűparancsok mennek, hogy mindenhova be tudod másolni ezt az okosságot.
Napról napra egyre több esetben jelenik meg a sajtóban, hogy az állami földpályázatok nyertesei hogy, hogy nem fideszes csinovnyikok, pártfunkcionáriusok, pártkatonák rokonai. Ez bizony nem hangzik túl szépen. Úgy tűnhet még a végén, hogy a szép és hazafias szólamok mögött,…..
martsika 2012.10.02 13:32:59
@Salemi boszorkány: @tarackos: viszont érdekeltek abban, hogy a rendszer minél fennmaradjon, amíg pedig jó helyen érzik magukat a hatalom mellett, maradnak. ha nincs konkurencia, ha a pribék pribék, akkor ki tehetne jobb ajánlatot? senki. a bebetonozásnak ez a lényege.
"Szeretném, ha az emberek látnák, hogy még egy olyan „könnyedebb” esetben is, mint az enyém, milyen el nem múló hatásai vannak a családon belüli erőszaknak. Szeretném, ha végre a társadalomkutatók, a szociológusok is felszólalnának az ügyben, ha kiderülne, hogy azok a…..
martsika 2012.09.26 14:59:24
@sírjatok: a blog.hu oldalán egy nyilvános és végtelenül egyszerű program segítségével bárki ajánlhatja a szerkesztők figyelmébe a posztjait, hogy ők ezt követően milyen szisztéma alapján válogatnak, az egyedül az ő dolguk. Az Index egy vállalat, egy olyan felület, ami a saját preferenciái szerint szolgáltat tartalmat. Ha csak családon belüli erőszakkal foglalkozó cikkeket raknának ki egy évig, akkor is megtehetik minden további nélkül, de egyértelmű, hogy a látogatottság az elsődleges, hiszen az alapján lehet reklámbevételekkel számolni. Miről írnak a blogok? Amiről sokan beszélnek. Mit szeretne az Index? Olyan tartalmat szolgáltatni, amit sokan olvasnak. A képlet ideológiák nélkül is logikus szerintem.
Tragikus dolog, ha valaki saját identitását kizárólag saját felmenői genomja alapján tudja, szeretné meghatározni. Egyetlen dolog van, ami ennél borzasztóbb, ha vannak olyan emberek, akik más emberekkel teszik ugyanezt. Másokat nem cselekedeteik, hanem etnikai hátterük alapján…..
martsika 2012.07.30 10:33:15
@Neonknight: ez számomra kissé naivan hangzik.
Egy neve elhallgatását kérő rendőrkutya, elárulta blogunk munkatársainak, hogy a hétvégi melegfelvonulás során az ellentüntetőkkel szemben valóban aránytalanul jártak el a Pride-ot biztosító rendőrök. A kutya-őrmester állítása szerint mindenki bátran elhiheti a kiszivárgott…..
martsika 2012.07.10 17:00:04
@Anti Anyag: bocs, ne keverjük már össze a dolgokat! vagy a pajtás felismerte a kutyát 2006-ból, most meg úgy érezte, vagány dolog lenne megrugdosni? a szájkosár és a póráz biztosan sokat dobott a buzizó, zsidózó srácok bátorságán...
A BKV hajóprojektjének nagyon örültem. Az már az elejétől egyértelműnek tűnt, pláne a két part közötti cikkcakkozás kapcsán, hogy ez a járat nem a gyorsaságról fog szólni, hogy az utazás örömét nem a gyors eljutás fogja jelenteni. De ezt nem éreztem feltétlenül gondnak,…..
martsika 2012.07.09 14:42:02
@873ujr3rk: az Árpád hídnál árnyékban délután 5 előtt azért nem volt 40 fok
Szőcs Gézát vannak, akik jó költőnek és/vagy írónak tartják, vannak, akik nem. Egy dologban azonban lényegesen egységesebb a kép: kevesen akadnak ugyanis, akik ne tartották volna totálisan impotens, arrogáns és párbeszédre képtelen államtitkárnak. Szőcs lemondott, talán…..
martsika 2012.06.13 17:14:55
@Kara kán: hű, ez még tőled is rettentő vérszegény, pedig te nagyon otthon vagy az ilyesmiben. csak nem saját elfojtott vágyaidat projektálod? egyébként nem gond az se, ha így van.