Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hh.zsuzs

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Újabb technikai elmélet. Biztonság kedvéért magammal hoztam Obádovics J. Gyula: Matematika könyvét, ha elakadnék valahol. Elvégre csak a felhők futását, a hajnal derengését, a bimbó virágba robbanását, a napfény simogató bársonyát, a patak vizének szikrázó…..
hh.zsuzs 2011.04.04 15:59:03
Kocsmablog Janis' Pub 2010.12.11 23:55:00
Helyszín: 1053 Bp., Királyi Pál u. 8. Látogatás: 2010. november 10. 17:10-22:30 > Annak ellenére hasonlít a földszint egy régi lomokkal gazdagított tetőtérre, hogy fölötte van több emeletnyi lakás, a gondosan megálmodott pincerész meg egy mállott falú…..
hh.zsuzs 2011.03.18 10:46:31
Ez egy szar hely-és csak a pultost idéztem....

Március 17-én ültünk be négyen ebbe a kívülről egyébként igényesnek látszó helyre, rajtunk kívül egy bővebb asztaltársaság és két srác ült a helyen. Az első rendelésünk viszonylag gyorsan negyed órán belül megérkezett, némi szájhúzás volt ugyan amikor megkérdeztem milyen teájuk van, de biztos nem éri meg 450 ért eladni egy tea filtert, de hangsúlyozom ezzel még nincs baj.

Viszonylag gyorsan rendeltünk volna egy második kört, de sajnos a többszöri integetésre, hangos „ne haragudj” szólítgatásra sem reagált az amúgy többször ránk néző pultos srác, ezzel sincs semmi gond, lettünk még határozottabbak, ki nem jött, így átordítva kértünk egy ropit…
Közben még bejött egy 6 fős társaság talán a tulajjal vagy egy másik pultossal, de az immáron mintegy 30 fős tömeggel így sem sikerült úgy elbánni, hogy kiérkezzen a nehezen elkészíthető rendelésünk, vagy esetleg rendelhettünk volna némi italt még szárazság ellen, de erre esélyünk nem volt.

Fizetni szerettünk volna, miután megint érdektelenségbe ütköztünk, kiment az egyik barátnőm a pulthoz, itt még mindig nyugodtak voltunk, csak már nem akartuk a nem feltétlen túláradó vendégszeretet élvezni…
A pultos 5 perc után, megkérdezte, hogy „mi van?”
Válasz:
- Fizetni szeretnénk.
Pultos:
- HA AZ EGÓD ELVISELI, ÜLJ LE, ÉS VÁRD MEG MÍG KIVISZEM A SZÁMLÁT, VAGY HA NEM, MOND, HOGY EZ EGY SZAR HELY, ÉS NE GYERE TÖBBET, AZ SEM ÉRDEKEL!

Na , az egónk elviselte, kiapróztuk ahogy csak lehet, kiraktuk az asztalra, felöltöztünk, és indultunk volna, mire a később érkező úriember kikiabálta az összeget a pultból….

Jelzem sikerült felszámolnia gondolatban azt az üdítőt is, amit az egyik barátunk a távozásakor már kifizetett-nem lep meg, nyílván a nagy pörgésben nem tudta követni azt az egy egész kört, amit sikerült 2,5 óra alatt kihoznia…
Mindenesetre elmeséltem- az amúgy udvarias- „új pultosnak”, hogy egyetértek a kollegájával, ez egy szar hely, és ha az egója megengedi a kollegájának szedje már össze az asztalról az aprót….

És megfogadjuk a tanácsot is, nem megyünk többet.

Zsuzsa