Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zalla

2 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sokan írtátok, hogy érdekelnek Titeket az új Sleek paletták. Meg is rendeltem őket a Makeup Plázától. Most először jöjjön a sorrendben második paletta, a V2-es. Ez a paletta nekem teljes mértékben az őszt idéz, ellentétben a V1-gyel, ami inkább a vidámabb vonalat…..
zalla 2012.06.13 20:05:32
Makeup Blog Tisztességes lájkok 2012.06.06 20:38:00
Mostanában több olyan véleményt olvastam, ami azt fejtegette, hogy mennyire nem „tisztességes” dolog „pénzért venni” követőket. Kommentben már leírtam a véleményemet erről, de talán megér egy külön bejegyzést is a dolog. Elsősorban azt gondolom, hogy…..
Gondolkodtam, hogy melyik terméket is mutassam be először részletesen Nektek, és azért rá esette a választásom, mert egyrészt már régóta használom személyesen is, másrészt pedig ez egy olyan univerzális szérum, amivel gyakorlatilag bárki javíthat a bőrápolási rutinján. …..
patch És íme, egy újabb blog! 2012.01.18 12:02:02
Mivel már régóta érlelődött bennem, hogy megosztanám véleményem másokkal, gondoltam nekikezdek ennek a blognak. Nem kell csodát várni tőle, épp azért blog, mert a véleményem, gondolataim tükrözi, semmi világmegváltót nem fogok írni. Viszont ha már valakinek hasznos egy…..
Elnézést a hatásvadász címért, de hamarosan meglátjátok, hogy nem véletlen! Tavaly nyár óta használok BB krémeket és mint sokaknak, nekem is szerelem volt első látásra. Amit érdemes róluk tudni, hogy többfunkciós termékek: hidratálnak, táplálnak, egy könnyebb alapozóéhoz…..
OurFashion Alappakk gólyatáborra! 2011.08.02 08:56:00
Pár napja megkértünk titeket a Facebook Rajongói oldalunkon, hogy lájkoljatok egy bejegyzést, ha friss gólyák vagyok. Miután majdnem 200-an jeleztétek, hogy idén kezdtek neki a felsőoktatásnak, így úgy gondoltuk kijár nektek egy gólyatáboros poszt:Arra, hogy mit vigyünk…..
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
zalla 2011.02.03 13:29:34
@teminator: A modern orvostudomány épp azért van szabályozva... Engem nem érdekel hogy melyik orvoscég érdekes betiltani a homeopátiát, sőt az sem érdekel, hogy van-e ami hat ezekben a szerekben.

Az viszont érdekel, és ez nem csak szkeptikus érdek, hanem minden normális ember érdeke lenne, hogy van-e ezeknek negatív hatása.

Mert beveszed, jól vagy rendben?
És mi van ha nem? Beveszed, rosszabbul leszel, még perelni sem tudsz! Mert nem "gyógyszer", önként vetted be, tudván a kockázatokról. Ja mégsem, nem tudsz róla, mert nincs LEÍRVA...
zalla 2011.02.03 13:55:56
@AvgDvl: A videóban ott rá a példa. Atropin. Gyógyszerként forgalmazva hatalmas betűkkel figyelmeztet arra a tájékoztató (ami a tesztelések miatt született meg!), hogy gyereknek óvatosan, mert nekik kis dózis is halálos lehet. Homeopátiás szerként meg nem kell ellenőrizni, leírni, figyelmeztetni.
Tuningoljuk fel egy kicsit Kristen Stewart lökhárítóit, adjunk hozzá egy korántsem csillogó, végletekig semleges srácot, egy durván egocentrikus és ironikus rosszfiút és meg is kapjuk a Vampire Diaries receptjét. Kezdődhet a "Meyer, te tolvaj!" kántálása, hiszen minden…..
A 60 fölöttiek a boldog szocialista időket emlegetik. A 30 fölöttiek a  szocialista zsarnokság idejét. És mit mond egy tizenéves? „Hát, elég gáz volt, na.” Mi volt gáz és miért? Erre a kérdésre eddig senki nem tudott válaszolni. Hiszen a mai fiatalság…..
hogyvolt NCIS 4x09 - A zűrös húg 2008.05.06 09:00:00
Ne riasszon el senkit a tipikusan zsékategóriás magyar filmekre jellemző cím, a múlheti filler epizód után indul végre a mandula, tessék kapaszkodni, mert az évad talán eddigi legjobb része következik. Hajnali kettő óra, McGeevel nyitunk odahaza, aki a 40 éves Olympia írógépét…..
hogyvolt NCIS 4x07 – Homokvihar 2008.04.22 07:09:00
Napfényes nyári délelőtt, ideális időjárás, hogy a munkában megfáradt dolgozók kimenjenek a szabadba, és egy kis mozgással töltsék idejüket. Így dönt Cooper ezredes és fia is, a tiszti golfklub ideális helyszín egy kis apa-fia csevejnek. Megtudjuk a problémát is: a srác…..
hogyvolt NCIS 4x03 – Villámrandi 2008.03.18 08:14:00
Lássuk, hol is hagytuk abba. Sikerült tisztázni az altisztet, Jenny jó mélyen benyalt Gibbsnek, aki erre úgy döntött, hogy egy elcseszett bajusz formájában újra munkába áll, megszabadítva ezzel DiNozzot csapatvezetői tisztségétől. Minden a régi kerékvágásban, gondolhatnánk, de…..
hogyvolt NCIS 4x01 - Shalom 2008.03.04 10:32:00
Washington, napfényes reggel. Ziva David különleges ügynök jókedvűen munkába tart. Nem tudom, mivel indíthatta a napját, hogy így pörög, lazán kerülgeti jobbról-balról az autókat. A lámpa pirosra vált, megérkezik mellé egy motoros, amiről neki igen érdekes emlékek törnek…..