Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dezsavü

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napjaim az óvoda bokrosítások és a két iskola, a Telepes utcai, és a Miskolci úti összevonása körüli érdeklődéssel telt. Meghívtak a Telepes utcai Szülői Munkaközösség ülésére, két óvodai szülői megbeszélésre, és több telefon is jött. Amint látom…..
Dezsavü 2011.04.06 13:00:32
@honeste vivere:
Szeretném felhívni a tisztelt figyelmét, hogy nem csak a bizottságból távolították el (önmagában ez is gusztustalan és színvonaltalan lépés), hanem a CIVIL munkahelyéről távolították el, (pl. FÖMI). Ha ez ellen az értékrendje és az ízlése nem tiltakozik, akkor viszonylag kevés közös témánk marad.
A Tárki ma nyilvánosságra hozott kutatása szerint a Fidesz támogatottsága elérte azt a kritikus, a teljes népesség kevesebb mint egyharmadát maga mögött tudó szintet, ahol az MSZP járt 2003 tavaszán. A különbség persze látványos: miközben akkor a csökkenő támogatottságú…..
Dezsavü 2011.03.23 20:50:15
@Diocles:

Kedves Diocles,

"Papcsák és néhány más figura pitiáner és pofátlan harácsolása (ha igazak a hírek) mindenképpen arra kell, h késztesse a Fidesz vezetőségét, h lecsessze a képviselőit, h eddig és ne tovább. "

Én személy szerint annak a változatnak jobban örülnék, hogy a tisztességes Fidesz-tagok és szimpatizánsok nyomására az ilyen embereknek önmaguktól le kelljen lépniük.

Tudom, első reakció - ne legyek már ilyen naív.. De ha jobban belegondoltok, tényleg el kell fogadnunk, hogy a becsületben, értékekben, egyenlő mércével mérésben gondolkozás az egyenlő a naivitással? Magunknak is ezt a cinikus, értékek nélküli szemléletet kell erősítenünk?

"Látni kell, h eszméletlen karaktergyilkos kampány megy a Fidesz ellen."
Hát tudod, azért a Helyi Téma sem kutya - pedig azt még csak nem is járatom.. :-( - jön az kéretlenül is...