Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajas86

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Facebook: Megmondó 2011.03.17 16:23:40
hajas86 2011.03.18 00:14:52
szifon84: nagyon jól beszélsz. egy olyan

emberröl nem kell véleményt nyilvánitani akit nem ismersz.

aki drogosnak hivja, nem tudom hogy ö a dillere? vagy láttad már felszivni, vagy akármit is bevenni? ennyi erövel rád is lehetne mondani. és ha csinálja? az neked fáj? megsértett valakit vele? ö egy felnött ember és tudja mit csinál.

corsair: minek tanuljon ki szakmát? ha ö ehez ért? nézzük már meg hogy hány éve is van ö a topon? aki ebbe a szakmába már öt évet aktivan szerepel az már valami letett az asztalra, és dopeman az nem öt hanem több mint 15 éve van jelen.

valóvilág 1-be nem azért költözött be mert sztárt akart faragni egy ozdi telepes vagány fiuból, hanem felkérte az rtl klub hogy menjen be. az már más tészta hogy látott benne tehetséget, és természetesen pénzt, és igy felkarolta majkát. hogy a pénzt is irtam? persze ti is ha dolgoztok valamit pénzt vártok cserébe nem?

végezetül azt nézzük meg hogy akit eddig dope felkarolt, addig voltak jók amig ö mögötte állt, mihent elálltak mellöle, max egy két év és ugy ahogy az elözö hozzá szolo irta " kitanultak inkább egy másik szakmát"

lehet ezután fikázni de nekem ez a véleményem.

attól hogy a lopni meg a többi szöveget mondja attól nem kell a fiataloknak azt csinálni.
meg amugy is a lopni megyünk lopni szám, az nem az emberekröl szolt, vagiys arról de inkább a politikusokat figurázták ki. csak utána kellene nézni.
vannak jó számai. lehet ti is hallgattok olyan külföldi számot, amit megszerettek, és lehet az is ilyenekröl szol.....

na jó nem szeretek ugymond veszekedni, de azért tiszteljük meg hogy ha nem ismeritek akkor ne irjatok róla olyanokat. föleg nem kellene felhozni a nagyszüleit, honnan tudod hogy mit vált ki belöle? elveszitettél már valakit a szüleid, nagyszüleid közül? ha igen, biztos sajnálatot érzel, föleg ha igy veszitetted volna el ahogy ök......