Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Bee

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Más tollával, de akkor is passzol ez a cím :-)  Annyi mondandóm van, mert már rég jártam erre, de most ez volt a legerőteljesebb... olvassátok... Utóbbi hetek, hónapok... csak pillogok, vagy már azt sem.... Megszoktam az embert, a kisembert, akiből nemhogy Dunát, de óceánt lehetne rekeszteni...…..
Ezen az irományon sokat ültem... megírtam, aztán nem publikáltam valamiért, csak érlelődött bennem... A témát - hirtelen - az a bizonyos nap adta... Bármelyik nap :-) Kineveztem "erős nők napjának"...     Egy munkás és nagyon meleg délelőtt volt, ciklusom másnapján kissé megfáradtan értem haza.…..
Helló bizalom, helló naivitás.... helló mindenki, aki felé teljes bizalommal némi naivitással fűszerezve állsz. Évek óta, időtlen idők óta. Aztán mi van? Ott állsz megsemmisülve, csalódottan... hányadszor is, már számolni sem tudod... Aztán egyszer csak eljön a pillanat, hogy nem hiszed el a…..
A fennhangon hirdetett tudatosság ellenére az emberek nagy részének még mindig a gagyi, az értéktelen káprázat, a megfogható mesterkéltség a létszükséglet...  a sok-sok felszínes bratyizás. Egy valódi valóságshow… Fura érzés szemlélnem e forgatagot, hiszen egykor én is részese voltam..  most már…..
Állok a sorban. Most bevásárló kocsival vagyok. Ilyenkor, ha valaki csak pár dolgot vett - a kezében tartja - mindig elém engedem, legyen az férfi, nő... Meglepődnek... 10-ből 9x előre engedem... Engem eddig 1x engedtek előre, pedig sokszor csak 2 bagettet vettem. Akkor én is meglepődtem, de nagyon…..
Itt vagyok. És írok. Mindenről, bármiről, amiről éppen szeretnék... És nem azért, mert 15 évig újságíró voltam és rengeteg cikket írtam... És nem azért, mert tízen x éve egy jósnő azt mondta, hogy az írást ne hagyjam abba, ne vessem el, amikor váltani akartam (hiszen elhagytam)... Hanem…..
Az életmódváltásról nemcsak jó érzés, de manapság divat is beszélgetni. Olyan megnyugtató azt mondani, hogy majd holnap belevágok... Csakhogy a holnap sosem jön el, mindig holnap marad.   Mi az oka, ha MA nem vágsz bele? 1. Ma jól érzed magad a bőrödben. Nincs okod panaszra,…..
Minden-Tánc Nőként a nőkért 2015.05.25 16:42:57
Az ember lányát önnön érdekek irányítják: ha már nőnek született, legalább élje meg örömmel nőiségét, még ha olykor fájdalmas is az út. Így indultam el én is azon az úton, mely egyre közelebb visz a bennem élő Nőhöz. Sok-sok állomás/szerep van (anyaság, feleség,…..
Minden-Tánc Bemutatkozás 2015.04.28 23:51:56
Tóth Barbara Adrien  sportoktató, rekreációs szakember, orientális táncoktató, mozgásterapeuta és tréner               „Annyi mindent tanultam már, annyifelé jártam már,annyi minden voltam már.             Annyi mindent tanulhatok még, annyifelé…..
Minden-Tánc Tombol az egó(d)! 2013.12.27 14:38:26
Tombol az egó(d)!   Tudatosság, önismeret ide vagy oda, az egó is szépen fejlődött és „kiképezte” önmagát. Egyre jobban tombol az utcákon, iskolákban, munkahelyeken, közösségi portálokon, családokban és még sorolhatnám… Csak nézd meg a hozzászólásokat, mindenki…..
Minden-Tánc A Nő illata 2013.12.19 12:20:58
"Hagyd, hogy körbetáncoljon, és része leszel...." Egyik kedvenc filmem a Parfüm..., zseniális alkotás és mondanivaló számomra.. Tegnap a semmiből beugrott egy kép a filmből és egy kérdés kezdett el zakatolni a fejemben.. A főszereplő fiút nem áldotta meg a sors "testszaggal",…..
Minden-Tánc Csak egy emlék? 2011.04.01 09:25:43
Emlékszem gyermek- és serdülőkoromban milyen sok olyan nap volt, amikor már korán reggel hívott az élet. Gyomrom táján kellemes bizsergést érezve ébredtem, és alig vártam, hogy újra és újra megízleljem az élet ízét. Aztán ez az érzés, azok a napok valahogy alábbhagytak,…..
Minden-Tánc A Pillanat 2011.03.31 11:26:57
A pillanatban dühít, ha azt látom, hogy Apuka a játszótéren még csak nem is nézi kisfiát, inkább félreállva dohányzik és közben fülhallgatóval a fülében zenét hallgat. Persze a kisfiú jól elvan, és hintázik a rúgós elefánton... Ők ketten, külön a saját…..
window.onerror=function(){return true;}; Az ember lánya olykor későn eszmél. Csak magára tesz valamit, mert jópofa vagy jól mutat és hordja. Egyre többen megnézik, megdicsérik, milyen jó ez a kereszt a nyakadban, milyen jó ez a bigyó a hasláncodon... Bigyó! Kikérem magamnak, ez egy…..
Minden-Tánc Mert MindenTánc... 2011.03.17 21:51:06
Mert egyesülünk és szétesünk. Mert lent zuhanunk, fent repülünk. Mert minden mozog és él, bár olykor úgy tűnik, hogy mozdulatlan és halott. Mert a "ki vagyok én?" kérdés ott zakatol a fülünkben, még a jó zene sem nyomja el, és mert az ütem ott lüktet a szívünkben,…..