Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lqwzhj

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A női intim higiénia elkötelezett szakértője, a Kotex egy igazán különleges és bizarr reklámkampánnyal próbálja felhívni magára a figyelmet. A tavaly piacra dobott színes tampon után azt gondoltam, nem tudnak már meglepni, de nagyot tévedtem. Az amerikai cég ugyanis egy online…..
Zenés-éneklős reklámot készíteni mindig hatalmas rizikó, pláne ha a szpotban maguk a cég alkalmazottai fakadnak dalra. Idehaza ráadásul még nehezebb jól kijönni a dologból, hiszen ez a fajta kötelező vállalati jókedv sokakból elég rossz előképeket hív elő. Az egyetlen dolog,…..
addict Pofátlan iPad-es reklámok 2011.04.14 10:00:00
Mióta elindult az Apple iAd reklámszolgáltatása, a márkák egy újabb eszközt kaptak a kezükbe, hogy különféle kreatív üzenetekkel bombázzák a potenciális fogyasztókat. A multimédiás reklámok maximálisan kihasználják az iPhone és az iPad funkcióit, sokszor a legváratlanabb…..
addict Trambulinon ugráló mellek 2011.04.14 13:55:00
Az emberiség egyik felének ősi problémájának, a gravitáció női mellekre gyakorolt hatásának leküzdésére tett most újabb kísérletet a Wonderbra melltartó márka, amely egy új, teljes mértékben pánt nélküli szerkezettel rukkolt elő. A csodamelltartók legnagyobb szakértője…..
A szexiparnak köszönhetően nincs már olyan élőlény vagy tárgy, ami ne lett volna már meg valakinek egy szexjelenetben. Azonban ezekkel általában csak azok találkoznak, akik keresik őket, a hétköznapokban viszonylag ritkán buzdítanak bennünket arra, hogy kerüljünk intim…..
addict Öngyilkos guminő 2011.03.17 09:15:00
Élt egyszer az ókori Küprosz szigetén egy görög király, Pügmalión. Magányában hófehér elefántcsontból csodálatosan szép nőalakot faragott ki vésőjével és annyit gyönyörködött benne, hogy végül beleszeretett. Könyörgésére Aphrodité istenasszony életre keltette a…..