Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukuc

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új 6.11 patch jelentős változásokat hozott a rangsorolt meccsek működésénél, ami elég sok embernél kivágta a biztosítékot. Elöljáróban is szeretnénk leszögezni, hogy a problémák amiről beszélni fogunk a játékosbázis 99,5%-át (a hozzánk hasonló földi halandókat) nem érintik, sőt, nekik igazából…..
Az EU LCS győztes csapatából két játékost már biztos nem látunk viszont a narancs-fekete mezben. Huni és Reignover nem írtak alá a csapattal újra, pályafutásukat valószínűleg Észak-Amerikában folytatják majd. A csapat közelménye szerint ahhoz, hogy maradjanak, a…..
Október 1-én kezdetét veszi az idei League of Legends világbajnokság, mi pedig összeszedtük 10 pontban, miért lesz érdemes idén (is) mindenképpen nézni a meccseket!  1. A legenda visszatér Lee "Faker" Sang-hyeok, a világ legjobb és leghíresebb játékosa 2013-ban, mindössze 17…..
Második szülinap alkalmából kirakom ezt a két részt, és majd szinkron benyomás is lesz. Az "eltűnésemre" pedig nincs mentség, nem akarok mentegetőzni, rengeteg alkalommal megtehettem volna, hogy összeszedem magam, ránézek az oldalra, mégsem tettem. Nem fogok magyarázkodni,…..
Bizony-bizony, végre eljött ez a perc! :D 17:15-kor kezdődik a harmadik évad a Cartoon Networkon! Senki ne hagyja ki, én személy szerint már nagyon várom :DNem mellesleg nyolc nap múlva lesz a blog születésnapja. Arra is ki kéne valamit találni... Várom az ötleteket!..
kukuc 2011.04.09 19:44:36
kukuc 2011.04.11 19:13:14
@zilllosarkany: AZ meglehet hogy magátol kapcsoltki. +lehet hogy éppen nem jutott eszébe hogy ki fog kapcsolni.
@Razool91: Lehet hogy olyat nehezebb csinálni. Valahol a kommentek be írták az egyik oldalon amit belinkeltem hogy akkoriban csak Fisto kardja bírta a vizet.
Hát ezt is megéltük... A második évad elérkezett a lezáráshoz. A bevezető 20. rész, és az alapsztoritól teljesen elkanyarodó, kissé unalmas 21. rész után kiváncsian vártam, hogy vajon a Boba-trilógia, és egyben a második évad záró része vajon milyen lesz. Mármint hogy mi…..
Clone Wars Blog Évadzáró videó! 2011.03.12 15:02:00
Ahogy tavaly is, most is kijött egy igen izgalmas trailer az utolsó két részről. Sok mindent nem tudnék hozzáfűzni - a lényeg, hogy igen mozgalmas évadzáró duológiának nézhetünk elébe. :D Íme:..