Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JaniDeWihl

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Webisztán Indanet... azmiaz? 2008.09.30 14:26:00
Nagyon-nagyon hosszú tervezési és tesztelési folyamaton vagyunk túl. (Nem, nem vagyunk túl rajta. Mégcsak most jön a neheze. De ez a mi bajunk.) Az Inda közösségépítő szájtjának legelső verziója ma élesedett ki. Egyelőre tényleg erős bétában. (Lehalások, malfunctionök…..
Múltkori postunk után újabb információkat sikerült megtudni a készülő iWiW-Open Social integrációról. Ha minden igaz, hónap végén kezdődik a belső bétatesztelés. Ebből pedig az következik, hogy hamarosan akár élesedhetne is a harmadik oldali minialkalmazásokat támogató…..
Távol álljon tőlem, hogy Dettre Gábor jövő héten bemutatandó filmjét reklámozzam, nem szeretném ugyanis, hogy a konyhai hokedlin premier plánban maszturbékoló Mucsi Zoltán látványától megzavarodott Geekz-olvasók dühükben rámgyújtsák a szerkesztőséget, de a Best Hollywood…..
Gyors. Gyors. Gyors. Könnyű. Kiváló a fájlletöltés-kezelés. Nagyszerű a FF-import. A Google-szolgáltatások támogatása. Kiváló tab-kezelés. Nagyszerű interfész. Persze szokni kell, mint minden újat, de már most érezhető, hogy lehet élni Chrome-mal is. Nagyon hianyzik a plugin…..
Webisztán A Google nagy dobása 2008.09.02 11:14:00
Nos, mára elterjedt a weben, amire pár napja meg csak homályosan utalhattunk. (De legalább a világon elsőként tehettük.) Hamarosan jön a Chrome, a Google böngészője. A brózerháború új felvonását láthatja a világ, mely néhány óra múlva (magyar idő szerint valószínűleg…..
Most érkezett a hír, hogy június 30-ától az iWiW Kft megszűnik létezni, és a magyar közösségi szájt a továbbiakban az Origo Zrt. ernyője alatt folytatja működését. A döntést a vállalaton belüli konszolidációs folyamatokkal magyarázzák.Szabó Márton, aki eddig az iWiW…..
Bár már be lehet lépni, úgy tűnik, az interfész ezúttal nem változott. Vagy csak én nem látom, hogy miben. A fejleményekről egyelőre az üzenőfalon sem jelent meg hír. Mindenesetre néhány klikkelés után ezt a hibaüzenetet dobta az oldal. [update1 15:10] A Webisztánon…..
Mindannyian tudtuk, hogy előbb-utóbb bekövetkezik: flashjátékot csináltak napjaink egyik legnépszerűbb családi játékából, a Guitar Hero II-ből. Aki nem tudná: a programban gombok megfelelő nyomkodásával kell dalokat végigkövetni, és jó esetben megteremtődik az illúzió, hogy…..