Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaham

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
Az Apple valójában már novemberben nyert, de mind a Psystar, mind a bíró hajlandónak mutatkozott a folytatásra. Most azonban az ügyvédek megegyeztek a megadás feltételeiben, eszerint a Psystar 2,67 millió dollárt fizet az Apple-nek, ebben benne vannak a perköltségek és a…..
A modern nagyvárosok már jó ideje nem léteznek állandósult forgalmi dugók nélkül. A jelenség mindenkit zavar, függetlenül attól, hogy közlekedik-e autóval vagy sem. Hiszen nem csak a késésekről van szó, amit egy dugó okoz, de arról a rengeteg káros anyagról is, aminek csak a…..
 Régóta tűnődök már azon, milyen furán is működik ez a piaci verseny dolog az informatikában. Gyakran van olyan összeesküvés-érzetem, hogy a különböző gyártók mögött ugyanazok az üzleti csoportok keverik a kártyákat, és nekünk fogyasztóknak a választási jogunk csak…..
 Mindez itt zajlik előttünk, az EU-ban, a szemünk láttára. Ami két dolgot jelent. Egyrészt azt, hogy a nyíltság egy működő intézmény, különben nem is tudnánk az egészről. Másrészt, hogy a nyilvánosság semmit nem használ, a pénz ugyanis felülírhat bármilyen…..
TTCS 2010 lehet a Linux éve? 2009.10.19 11:02:00
Bár a Windows rendszerek egyeduralma látszólag megtörhetetlen az asztali gépek piacán, az utóbbi években több fronton is kihívóra akadt a Microsoft platformja, amely a hamarosan megjelenő Windows 7-el alighanem lekéste azt az esélyét, hogy egymagában határozza meg a jövő…..
Sokat lehet vitatkozni azon, mi is a hűség. Abban azonban talán mindenki egyetért, hogy alapvetően a kölcsönösség az, amit a felek leginkább elvárnak egymástól. Úgy tűnik, a hazai piacon elsőként a Pannon eszmélt rá erre először, amikor árgaranciával kezdte el kínálni…..
Lehet, hogy a csávónak mégis igaza volt, és a cupertinóiak az univerzum elpusztítására törnek az olasz maffiával karöltve. Másképp hogyan magyarázhatnánk ezt: az AVG legújabb frissítése után a windowsos antivírus program trójaiként regisztrálta az iTunes könyvtárainak…..
Eredetileg az egész délutánt a kocsma megtalálására szántam, de aztán elsőre beletrafáltam: West Balkán. Még jó, hogy az irodához legközebbi helyen kezdtem az expedíciót. Bár, a tekintetben csalódott voltam, hogy így elmaradt a jól megindokolt délutáni iszogatásom. De nem…..
Az idegen kérése elsőre hallásra szinte lehetetlen megbízásnak tűnt, pedig nem volt más, mint egy második kör a felvételin. Az első a tudtom nélkül zajlott le, valószínűleg az elmúlt pár napban. Megeresztettem egy fanyar mosolyt, hogy jelezzem, nem szeretem a felesleges…..