Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mehet_a_Menet

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Na, ki van a képen? 2014.02.07 17:30:57
#celeb #ferfi..
Mehet_a_Menet 2014.02.07 22:43:11
Subba Lendületes hetet! 2014.01.20 07:31:00
Mehet_a_Menet 2014.01.20 17:50:01
Örülünk, Vincent? El lehet menni 2012.05.11 22:28:00
Pár hónapja védte meg a doktoriját egy fiatal kollégánk. Nagyon jó munkát végzett, egészen biztos lehet benne, hogy az eredményét komoly folyóiratban publikálhatja. Nagyon, nagyon tehetséges matematikus és mellékesen a svájci egyetemi programozóbajnokságban is a legjobbak…..
(A szerző újságíró, a HVG brüsszeli tudósítója) Lehet hogy az Unió lassú és körülményes az euróválság kezelésében, viszont a közös valuta végét holnapra és holnaputánra jósolók olyan túlzásokra ragadtatják magukat, amelyeknek sokszor még kevesebb köze van a…..
Mehet_a_Menet 2011.11.18 14:45:51
@fikanick:
Ez csak az érem egyik oldala: ha a görög, olasz, spanyol tanár, orvos nem kap fizetést az hamar visszaüt a német, holland, francia gazdaságba, mert olyan nagy a kölcsönös gazdasági függés.
  Bajnai Gordon, a Magyar Köztársaság volt miniszterelnöke arról a négy alapkérdésről ír, amelyek helyes megválaszolása képessé teheti az Európai Uniót a jelenlegi válság megoldására. Ám a válságból kivezető út is hosszúnak és fájdalmasnak ígérkezik, a…..
Mehet_a_Menet 2011.10.03 14:21:24
@lamed: Valami hasonlót gondoltam én is. Szerintem nem jó megoldás a cikkben felvázolt: "ha rosszak lesztek a jövőben, akkor jön az ejnyebejnye", ez láthatóan eddig sem működött.
Minél szélesebb körű közös irányítás kellene, különösen a PIGS országokban, de mindenhol, ahol problémák vannak.
Ezzel párhuzamosan felértékelni a Parlament szerepét és a Bizottságot is egyfajta valós közös kormánnyá tenni -csökkenteni a demokrácia-deficitet -, vagyis nagy előrelépéseket a föderalista berendezkedés felé.
Sajnos erre kevés esélyt látok, pedig hosszú távon ez lehet szvsz az egyetlen megoldás.

Az igazat megvallva én sokkal jobban örülök, ha az EU diktál a magyar kormányoknak, mert ott legalább nem totál inkompetensek ülnek, mint az országházban.
 Tovább folytatódik pártunk és kormányunk Nemzeti Giccs programja. Megalakul az Orbán Viktor Pártalkotmányát Terjesztő Nemzeti Hálózat, amin keresztül a kedves drága, szeretve tisztelt Állampolgár hozzájuthat az Új Világ Legcsodálatosabb Vívmányához, az új…..
 (A szerző az Index újságírója és e blog szerkesztője.) „...és az állam vezetői nem lehetnek mások, csak a filozófusok” – Platón: Az állam, VI. könyv   Lehet, hogy Európa beteljesíti az antik görög álmot? Nagyon furcsa volna önmagában is, pláne,…..
Mehet_a_Menet 2011.08.29 13:10:46
@cukorrépa:
én nem Mo.-t és Svájcot, hanem az EU-t és Svájcot próbáltam összehasonlítani.
Egyébként én örülnék, ha a mindenkori magyar kormány "feje felett döntene" az EU. Jelenleg ugyanis nem látok felelősen gondolkozó politikai oldalt itthon, akinek esélye lenne kormányozni, olyat meg pláne nem. Persze, lehet, hogy ez 10-20 év múlva nem így lesz.
Az ultraortodox haszid zsidók New York-i lapja, a Brooklynban szerkesztett Der Tzitung (más átírásban: Der Zeitung) című napilap addig kozmetikázta az Oszama-hadműveletet élőben követő Obama-kabinet elhíresült fehér házi fotóját, hogy Hillary Clinton külügyminiszter, valamint az…..