Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valentino1990

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar gyorsforgalmi útfejlesztés az elmúlt években elérte azt a kiépítettségi szintet, ahol a további fejlesztések egy részét szakmai indokok alapján már meg lehet kérdőjelezni. Ennek remek táptalajt ad az ismert, és unalomig ismételt miniszterelnöki mondat az egri…..
Vannak emberek, akiknek híre nem terjed túl a határokon. Ilyen volt Rino Gaetano is. Énekelt ő, de nem csak szerelemről, rózsaszínről. Próbálta nem eladni magát. Aztán ő is elment San Remóba dalolni egy csöpögőst (Gianna), de talán ez is jól sült el, mert többen megismerték…..
Amint az a címből kiderül, visszatértem. Újra itthon vagyok, de nem tervezek túl hosszú távra. Kavarognak bennem az érzések, fura itthon lenni. Az elmúlt időszakot szeretném összefoglalni, valamint leírni, mit gondolok a továbbiakról. A nyaramat Olaszországban töltöttem,…..
Valentino1990 2013.06.22 18:41:14
@tucat: Kedves tucat!

Sok mindennel egyet értek veled, de az én elvem hogy "egy életem egy halálom".
Ha lehetősége van az embernek jobb életre és tudja hogy a saját országában nem változnak a dolgok, akkor igenis élni kell a lehetőséggel.

Mellesleg én is sajnos azt látom, hogy a hatalom bizonyos csoportok ellen uszítja az arctalan tömeget. Sajnos erre az emberek vevők, mert a többség birka.