Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snikt

23 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Az Eaglemoss DC sorozatához hasonlóan idén a Hachette kiadó is útjára indította hazánkban a szintén 60 részesre tervezett Nagy Marvel Képregénygyűjtemény sorozatát. A gyűjtemény válogatott történeteket tartalmaz a Marvel elmúlt fél évszázadából, melyeket most keménykötésben, bónusz tartalmakkal…..
Snikt! Az Igazság Ligája: A szög 2018.01.09 18:58:36
Jonathan és Martha Kent farmjukról a városba indulnak, ám egy defekt miatt kényszerűségből vissza kell fordulniuk. Ezzel lemaradnak egy szokatlan égi jelenségről és egyben életük legfontosabb eseményéről: egy fénycsóváról, ami valahol a közelükben csapódik be. ..
Snikt! 2017 Infografika 2017.12.25 16:19:35
Az ünnepek és a közelgő év vége alkalmából ezzel az évösszegző infografikával szeretném megköszönni, hogy egyre többen olvastok és követtek...
Snikt! Szentháromság 2017.11.30 16:39:54
Biztosan ismeritek az érzést, amikor belemerültök egy olvasmányba és nem tudjátok letenni. Amikor kinyitotok egy könyvet és örvény módjára beszippant a történet és az általa ábrázolt világ. Na, ez a kötet pont az ellenkezőjét csinálja. Próbálok elmerülni benne, de a bosszantó hibái folyton…..
Snikt! Superman/Batman: Supergirl 2017.11.05 06:31:10
Batman egy idegen űrhajót talál a gothami öbölben. Utasa egy fiatal lány, aki Superman minden képességét birtokolja. Állítása szerint a Kriptonról érkezett, de Batmannek rossz előérzete van...
Snikt! Robin: Az első év 2017.10.20 05:14:27
Az Eaglemoss 20. kötetében Dick Grayson első évét követhetjük nyomon, ahogy Batman segítőjeként egyre mélyebbre merül Gotham alvilágában. A fiú rendkívül élvezi új szerepét, ám még csak most kezd belerázódni az éjszakai életbe. Igazán komoly ellenféllel nem került szembe, egészen mostanáig...
Snikt! X-Faktor #02 2017.09.20 20:00:00
Az X-Faktor sorozat 2. kötetében folytatódik a mutáns nyomozóiroda története. Az előző részből megtudhattuk miként váltak a korábbi szuperhőscsapat tagjai utcai igazságtevőkké. Jamie Madrox és társai továbbra is értetlenül állnak a Mutánsvilág eseményeinek utóhatásai előtt és már nyakukon az újabb…..
Snikt! Superman: Superman halála 2017.09.13 16:13:26
Egy zöld ruhás behemót mászik elő a föld alól és mindent lerombol ami az útjába kerül. A Liga úgy tűnik tehetetlen ellene, így hát Superman-en a sor hogy megállítsa mielőtt a lény eléri Metropolist...
A Zöld Lámpás Alakulat egy, az egész ismert univerzumra kiterjedő rendfenntartó szerv – lényegében egy galaktikus rendőrség. Tagsága az univerzum legkülönfélébb értelmes fajaiból tevődik össze. Fegyverük egy mágikus gyűrű amit a Lámpások akaratereje működtet. Egyikük, Abin Sur, halálos kimenetelű…..
Zöld Lámpás járőrözés közben egy holttestre bukkan az űrben. Kapcsolatba lép Batmannel, akinek egy ugyanolyan hulla fekszik a barlangjában. A két hős összefog és kezdetét veszi az egész galaxison átívelő nyomozás. Szokatlan párosok, nagy tét, sok humor, rengeteg szereplő – ez A bátor és a vakmerő. ..
Snikt! Batman: Halál a családban 2017.07.01 09:33:45
Miközben Robin az anyját próbálja felkutatni, Batman az Arkhamból frissen szabadult Joker nyomát követi aki egy atomrakétát akar kicsempészni az országból. Az egymástól függetlenül induló szálak hamar összefutnak és a történet tragikus végkifejletbe torkollik...
Snikt! Superman: Az acélember 2017.06.11 19:01:11
Az Eaglemoss 10. kötete Superman 1986-os újragondolt eredettörténetét meséli el. John Byrne klasszikusa 30 év távlatából is etalonnak tekinthető és még mindig nagyszerű olvasmány, igaz elsősorban nem a címszereplő miatt...
Joker ütődött kedvese szólókarrierbe kezd. Nem teljesen önként jut erre az elhatározásra, de néhány balul sikerült kitérő sem szegi kedvét. Elhatározza hogy kirabol egy gothami milliárdost. Kitaláljátok melyiket?..
Aquaman, Fekete Kanári, Flash, a Marsbéli Fejvadász és Zöld Lámpás még csak ismerkednek egymással, néhány közös bevetés után azonban elhatározzák, hogy csapatot alapítanak. Ezzel felkeltik Vandal Savage és a Lókusz csoport figyelmét. ..
Snikt! Batman: Batman és fia 2017.04.01 10:46:59
Miután Gothamben újra rend és béke honol, Bruce Wayne egy jótékonysági rendezvényre utazik Londonba, ahol őt és a brit first lady-t emberdenevérek rabolják el. Ra's al Ghul lánya, Talia választotta ezt a különös módját a kapcsolatteremtésnek, hogy közölje Batmannel: van egy közös gyermekük. ..
A Föld - meglepő módon - ismét veszélyben. Egy hatalmas meteor közelít felé és csak Superman segíthet. Ja, nem. Ezúttal ő sem tehet semmit, ugyanis a meteor kriptonitból van. Luthor - meglepő módon - Supermant okolja emiatt. ..
Snikt! X-faktor #01 2017.02.28 11:25:32
A M-nap után - amikor a Föld mutánsainak 90%-a elveszítette képességeit - Jamie Madrox, a Többszörös Ember egy vetélkedőben 1 millió dollárt nyer amiből nyomozóirodát alapít. Maga mellé veszi barátait és korábbi csapattársait, a Mutánsvilágból ismert Layla Miller pedig különösebb invitálás nélkül…..
Snikt! Bábel tornya 2017.02.23 09:58:00
Batman azon kevés Igazság Liga tagok egyike aki nem támaszkodhat emberfeletti képességekre. Az ő ereje abban rejlik, hogy felkészül minden eshetőségre. Majdnem mindenre. ..
Snikt! Tini Nindzsa Teknőcök #02 2017.02.11 21:55:00
Karácsony előtt jelent meg a második TNT füzet. Az első rész kifejezetten kellemes meglepetést okozott, így nagyon vártam már a folytatást...
Egy kapszula landol Metropolis közepén, fedélzetén egy fiúval. Superman mindent elkövet, hogy magához vegye a gyermeket mert gyanítja, hogy ő is kriptoni. Gyanúja hamar beigazolódik. A fiú valóban kriptoni, de nem a Kriptonról származik. A Fantomzónában született és nem jött egyedül. ..
Az idei év nagyon ígéretesen indul a hazai képregényolvasók számára. Új kiadók, új kiadványok jelentek meg a piacon és talán nem túlzás azt állítani, hogy a 90-es évek után egy új aranykor veheti kezdetét. Lássuk mire számíthatunk idén:..
Snikt! Batman: Hush 2017.01.28 21:26:00
Batman egy elrabolt fiú kiszabadítására indul, ami rutinfeladatnak tűnik, ám aznap éjjel valahogy semmi nem akar összejönni...
Snikt! Tini Nindzsa Teknőcök #01 2016.12.10 19:13:00
A teknőcök visszatértek! A Kingpin kiadó jóvoltából újra kapható hazánkban Tini Nindzsa Teknőcök képregény. A Nickelodeonon futó rajzfilmsorozat alapján készült füzettel a kiadó a 6-12 éves korosztályt szeretné megcélozni, de az első rész alapján azt kell mondjam simán élvezhető felnőtt fejjel is...