Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A zenész

12 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szombaton a Filmalap vendége volt Antal Nimród, aki egy hosszú előadás keretében magyarázta el a Kontrollhoz fűződő élményeit, de szó esett a Hollywoodi viszonyokról is, s közben megismerhettük a név mögött meghúzódó hétköznapi, laza embert is.   Kora reggel még…..
Mai irományomban, mivel mostanában írogatós kedvemben vagyok, kitérek kicsit a mastering világára. Ez a látszólagos egyszerűsége ellenére egy rendkívül összetett folyamat, már ha valaki igazán bele akar mélyedni a dologba. Nos mivel most már tényleg bárki zenélhet, ezért már…..
Kedves olvasó, ha nem értesz a zeneszerzéskor használt szoftverekhez, nem feltétlenül javaslom neked ezt a cikket, mert sok dolog kínai lesz benne. Elsősorban zenésztársaimnak szeretnék írni, főleg azoknak akik vst-i szoftverekkel vasakkal dolgoznak, vagy olyanoknak, akik hobbiból…..
Drága olvasóim! Na EZT A SZTORIT OSSZÁTOK, ha egyszerre akartok röhögni és sírni, mert ez baromira humoros és szánalmas egyben. Hosszú lesz. Történt egy szép napon, vidáman dolgoztam egy új dalunkon, amikor megcsörrent a telefon. Nézem, nézem, számjelzés nélküli. Alapból nem…..
2013 Január 14 –én 19 órakor kerül megrendezésre az MTVA lebonyolításában  A DAL 2013 Eurovíziós Dalválasztó Show . A Helyszínen lévő buli ugyan zártkörű, de ez nem is csoda, hiszen szokatlanul sokakat érdekelt a pályázat, összesen 244 darab pályamű érkezett be az…..
Eme történet aktualitása egy héttel ezelőtt volt, amikor párommal úgy döntöttünk, átruccanunk párom testvéréhez Dunaújvárosba. 10 körül elindultunk, aztán jót beszélgettünk, és nekiálltunk főzni. Jobban mondva Zsuzsa állt neki, mi meg néztük. Már majdnem kész volt…..
Nem vagyok egy nagy mobil guru, de remélhetően meg tudom írni ezt a miniblogot telefonon keresztül is. Jelenleg épp nagyfokú unalomba hajló fetrengés közepén járok, mivel nem otthon tartózkodom éppen, hanem szüleimnél Érden. Jó anyám hűséges nézője a Való Világnak, és…..
Ezt a történetet egy barátom osztotta meg velem, és mivel nem láttam benne letargiát, szomorúságot, úgy gondoltam mindenképpen meg kell osszam ezt a több évvel ezelőtti történetet, barátom beleegyezésével. Ezt tehát ő írta, én csak a publikáló vagyok. Íme: Ezt a…..
MusicMachine Hangkártyák 2011.04.09 02:32:21
Mostani irományom a jelenlegi hangkártyapiacot próbálja átfogóan bemutatni a kedves olvasónak. Célom nem igazán a teljes ismertetés, azt nem is lehetne véghezvinni, de igyekszem olyan hangkártyákat felsorolni, melyek végül nagyban segíthetnek a választásban, hogy milyen…..
MusicMachine A hangszerek jövője 2011.04.09 02:30:54
A hangszerek fejlődése a digitális technológiák révén rendkívüli fejlődésnek indult. Az ötvenes években az elektromos gitár kezdte meg térhódítását, mely tulajdonképpen csak azért elektromos, mert a benne lévő mikrofon elektromos jelként vitte tovább a hangot az…..
MusicMachine Nyitány 2011.04.09 02:14:00
Sziasztok!   Nevem Gyuricza Ferenc, és zeneszerzőként tengetem életem. Ez életem második  blogja, úgyhogy nézzétek el nekem, ha néha baromságokat fogok ide írni. Az első egy poszteres blog volt, de az elég halott, még idejében felfedeztem. Ezért az első 4 írásom onnan…..
On the Spot Saigon, Vietnám 2011.03.16 11:04:00
Tegnap egész délután dilemmáztunk, hogy mi legyen. Hajnalban érkeztünk a cunami által letarolt területekre. Azonnal világos volt, hogy eddig egyszerűen nem tudtuk, mit jelent a "pusztítás" szó. Minamisanrikuban nyert értelmet. A 17 ezres várost percek alatt tette a földdel…..