Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lelo10

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Debrecenben tömegközlekedéssel utazva különös utcaművészetnek lehet tanúja az ember. A villamosra vagy a buszra kitett különféle figyelmeztető, utastájékoztató táblácskák, matricák szövegéről egyes betűket lekapargatva az ismeretlen művész teljesen új jelentéssel,…..
Kockázati tőke blog Az Ötlet 2011.03.07 17:39:00
Általában az induló vállalkozások (amikkel a most induló cikksorozatomban is foglalkozok) egy forradalmi ötlettel kezdődnek. Olyan ötletekről van itt szó, amiből az ember a nap végén sok-sok pénzt szeretne csinálni. Támad egy ötletük, de lássuk be: ez így önmagában kevés.…..
lelo10 2011.03.16 23:25:08
@Szobonya Péter: Engem érdekelne a folyamat.
Konkrét kérdés, hogy van egy ötlet, profitot termel, az egész világra ki lehet terjeszteni, és nem csak az én életemet teszi jobbá hanem az emberekét is.jelenleg a papir és a ceruza állapotában van a történet, és erősen körvonalazódnak a kivitelezési, és üzemeltetési megoldások.
Tehát mielőtt még több energiát és pénzt fektetünk az ötletbe, tudni szeretnénk, hogy a projekt nem bukik el már az alapoknál.

Magyarországon, van e olyan befektető aki 100 milliót fektet egy magvető vállalkozásba?
lelo10 2011.03.18 09:57:41
@Molnár Szabolcs: Köszönöm a választ.

egy másik kérdés, hogy ha termék kifejlesztésére angyal támogatást szerzek, akkor utána a hálózat kiépítésére kockázati tőkéseknél lehet pályázni, vagy ez nem nagyon működik, hogy 2 lépcsőben keresek befektetőt?