Regisztráció Blogot indítok
Adatok
banatibor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szereted a különleges kézműves söröket, a jó olasz és spanyol borokat, a kis prémium alkohol márkákat, esetleg ezekkel kereskedsz, akkor ma is tett valamit ellened a kormány. De ne csüggedj, ez újabb siker például a CBA-nak, így a kormánynak, a Pártnak, és természetesen az…..
banatibor 2014.11.20 11:03:15
@Brix: Az a baj hogy az a koporó már több szeget tartlamaz mint deszkát de a sok majom fideszpárti még most se akarja elásni.
12-13 éves újvidéki kislányok egyre gyakrabban adják a fejüket prostitúcióra aktusonként csupán néhány száz dinárért, tájékoztatták a szerbiai Informer újságíróját az újvidéki rendőrségen. Még megdöbbentőbb, hogy olyan lányok is akadnak, akik a rendőrségi…..
banatibor 2014.10.03 13:44:09
@Stohl András: TE beteg állat , szerinted normális hogy európában a 12-13 éves lányok árulják a testüket mert éheznek? Ha az egész világot nem is tudjuk megmenteni ezt a kontinest meg kéne próbálni megmenteni. Lányokat elvinni állami gondozásba kuncsaftokat meg a börötnbe.
Pár napja jelent meg mindent hírcsatornán a rémhír, miszerint a Fidesz a mostani formájában garantáltan halálra ítélt nyugdíjrendszer jövőjét a gyermekalapú újraelosztásban látja. Az egész ötlet kicsit fórumszerűen hatott, ahol gyakran felüti a fejét ez a megoldás az…..
banatibor 2014.08.11 14:30:01
@saci02: Szerintem is tök reális látvány a 73éves dédnagymama a gyártósor melett. Nagyon kevés az a 73éves aki még bír dolgozni.

Ahogy egy jóbarátom mondta: " A szociális háló olyan mint a grog, le kell róla szokni!" . Ennyit kéne , most kimondani hogy nem működik a nyugdíj rendszer és fokozatosan csökkenteni a nyugdíjakat és nyugdíj járulékopt míg eléri a 0át és addigra mindenki önfentartó lenne. Ezt mondjuk 20 év alatt kifutó rendszerben véghezvinni.