Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szgaborz (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kiderül, ki az igazi szakítósblog olvasó, és ki az, akit csak a divat hajt ide. Hogyan mérjük le? Minden idők leghosszabb levelével. Kedvenc történeteink most összegyűjtve kapnak szerepet: hosszú kapcsolat, küldföldi szerető.Sziasztok!Olvasva a sztorikat, kedvet kaptam én is az…..
Megint egy főiskola tett tönkre egy kapcsolatot. Kérdezem, akkor minek tanulunk? De minek? Kérlek titeket, legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. Kérlek titeket, ne legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. És ne feledjük:…..
A szakítás sajnos/szerencsére nemzeteken átívelő, az egész emberiséget érintő akut probléma. Nagyon jól érezte a rigmust olvasónk, amikor a páneurópai eszme jegyében nemzetközi vizekre evezett, és egy erasmusos történetet küldött be. nagyon érdekesnek találom a…..
Elérkezett az idő, hogy kihirdessük az első Szakítósbulit, amit az olvasók akaratának megfelelően január 24-én rendezünk meg. Figyelem, ez nem az óriási, február 14-i Valentin Break, amiről az egész világon beszélni fognak (ennyit elárulhatunk előre), hanem egy…..
Szinte történelmi fordulóponthoz érkezett a szakítósblog: a beküldött két történet olyan, mintha ugyanaz a lány, két különböző életkorban szívatta volna meg ezt a két fiút. Hasonlóságok: lány nem csúnya, szeret sétálni, legalább ugyanennyire kamuzni. Dél-Pesten…..
szgaborz (törölt) 2008.01.16 10:07:47
Mindig izgatott a kérdés, hogy járhat-e egy metálos egy diszkóssal, vagy nem. És persze az embernek itt nem a Rubint Réka-i értelemben vett mocskos ujj jut az eszébe elsősorban, hanem azok az őszinte szerelmek, amikor 40éve egy Illés-rajongó összeházasodott egy metróssal, később…..
Az első fontos kapcsolatában a lány rögtön találkozott a legszemetebb férfival, C-vel. A C-k mindig ilyenek, jegyezzük meg. És ki lehetett Sz.? Nem tudjuk. De ez a szerelmi sokszög senkinek sem jó, csak nekünk, mert meg tudjuk írni.A lány (én) 16, a fiú, - nevezzük C-nek- 20.…..
szgaborz (törölt) 2008.01.10 09:12:36
Új MÁV blog menetidő? 2008.01.08 10:45:00
Egy kis menetidő összehasonlítás Sziasztok! Csak egy kis érdekesség. Tegnap, január 1-én Poszonyból utaztam haza Budapestre az EC 171 jelű nemzetközi gyorsvonattal. A vonaton megtaláltam a vonat teljes menetrendjét, a távokkal, menetidőkkel, volt időm, készítettem…..
szgaborz (törölt) 2008.01.08 14:54:39
Vannak történetek, amiket nem tudunk elhinni, de mégis igazak. Sovie sztoriját beküldése óta minden nap többször elolvastam, hogy újra és újra nevethessek. Leszívesebben senkivel sem osztanám meg, annyira szórakoztató, ahogy a balek csávó az instant levesportól kezdve a hangfalig…..
szgaborz (törölt) 2007.10.29 13:37:49
Mit lehet tenni, ha valaki olyannal beszélünk telefonon, akivel nem is igazán akarunk? Mondjuk az exünkkkel? Hogyan lehet gyorsan, frappánsan letenni a telefont? Íme Miki története elsőként ebben a kategóriában.Lehet, hogy nem ide illik, de rövid. Barátnőmmel 3 év után…..
szgaborz (törölt) 2007.10.10 15:06:07
Blog Tizenkettedik - A liftben 2007.08.08 15:14:00
HOGYAN CSINÁLJ HELYET A LIFTBEN1. Utánozd egy versenyautó hangját, ha valaki fel- vagy leszáll.*2. Fújd ki az orrod, és mutasd meg az eredményt a melletted állóknak.*3. Vágj fájdalmas grimaszt, miközben a homlokodat ütögeted, és mormogd ezt:"Hallgassatok, az isten szerelmére,…..
szgaborz (törölt) 2007.09.07 17:19:46
Drámai végjátékához érkezett egy még el sem kezdődő kapcsolat. Tipikus iskolapéldája a szomorú és fájdalmas lekoptatásnak, ezért örülünk, hogy W. beküldte, tanuljunk belőle. Együtt fáj a szívünk veld - üzenjük innen a távolból.A Szigeten egy poénkodásból indult a…..
szgaborz (törölt) 2007.09.07 17:13:30
:D