Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Hírleső

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szörnyű sorozat gyilkosság nem kerülte el a külföldi sajtó figyelmét sem. Szerencsére az elkövetők már börtönben vannak, és várják a bíróság ítéletét. Erről ír a külföldi sajtó:www.hirleso.hu/hir/2078/music-review_-three-master-composers-and-a-lingering-mystery..
A New York Times írta meg, hogy Esa-Pekka Salonen vezényletével Hungarian Echoes névvel a new york-i filharmonikusok bő két hetes fesztivált tartottak többek közt Bartók és Ligeti zeneműveivel. A fesztiválról, amit a hivatalos weboldalon csak Magyar magic-nak neveznek, a New York…..
A magyar válogatott felejthető teljesítményt nyújtva 4-0 arányban vereséget szenvedett Hollandia ellen. Számos újság beszámolt az…..
Talán ez minden magyarnak jó hír, hogy Robben és Huntelaar után Mark Van Bommel is kihagyni kényszerül a magyar válogatott elleni pénteki meccset. Sérülése nem komoly, a keddi, tulajdonképpen visszavágónak számító meccsen már valószínűleg pályára léphet…..
A magyar állásfoglalás az atomkérdésről a külföldi sajtóban is visszhangot keltett. A japán katasztrófa után az EU Magyarországot is megkérte, hogy vizsgálja felül a paksi atomerőművet. A cikkben Fellegi Tamás miniszter nyilatkozatát is…..
Ahogy azt sejteni lehetett, a szólásszabadság melletti tüntetés kapcsán elkezdődött a számháború a médiában, sőt, a szervezők és a rendőrök is mást mondanak. Lássuk a tippeket: A szervezők becslése szerint legkevesebb ötvenezren voltak. Az MTI tudósítóinak…..
A Hírleső 2011.03.16 19:08:29
A www.hirleso.hu/ -n levő hírekben is sokféle verzió szerepel. A monster and critics pl csak pár ezerről ír.
A Hírleső 2011.03.17 10:54:30
Külföldi médiában is elég változatosan írnak róla: www.hirleso.hu/?s=media+law
Én már komolyan inkább csak külföldön írt cikkeket olvasom, azoknak jobban hiszek...
A matematikai alapműveletek felfrissítésére mindig jó pillanat, ha a nyilvánosságban vita indul egy adott rendezvényen megjelent résztvevők számáról. Az eddigi legerősebb matekot a nol.hu mutatta be, és így tudományos igénnyel be is lőtte a számot a comment:com által…..
A Hírleső 2011.03.16 22:18:20
@CyranodeBergerac: Igen, a címben valóban csak thousands szerepel, de ha megnyitod, akkor a hír teljes szövegében már several thousands-t írnak.