Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Melody Blue Adkins

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Policity A semmi kámforos diadala 2011.09.13 19:38:00
Orbán tegnap jött, látott és meggyőzött. Igaz, nem a tetteivel (terveivel), és nem is engem, hanem csak a kormánypárti frakciókat. Egy nappal a történtek után jobb nem arra koncentrálni, hogy mi történt, inkább azon érdemes elgondolkodni, hogy mi nem.Mert azon kívül, hogy…..
Melody Blue Adkins 2011.09.13 23:21:31
@Tóth Richi: Ezennel pártatlanná nyilvánítom. Ha ez így jobb Önnek, antikormányista is lehet. De az olyan szánalmas - valami ellen beszélni, folyamatosan negatív értelemben és ellenszenvet keltve. Grrr!
 hahó! nos, továbbra is imádom Budapestet. reggel is van élet, éjszaka is, meg mindig. s ez annyira bejön Nekem! ;)főleg, ha jó társaságban vagy. ... abban voltam ... ;)sok kétségem nincs affelől, hogy hamarosan én is bpi man leszek. mert akarom, s mert kell nekem. ott…..
Melody Blue Adkins 2011.03.19 22:01:42
@sirq: örülök, hogy tetszik a blooog! :P
megtiszteltetés, hogy olvasóim között tudhatom Önt is!!!

a Sorstalanságot még filmben is megnézem, mert tétel...

igen, de ő egyedül a Traumeel--t ajánlotta, s azt mondta, hogy az elég. ?

elfelejtettem felhívni már 2 napja kellett volna... xD na, de majd holnap.

mindjárt küldöm a jelet az új bejegyzésről. :)

I LOVE YOUUU! ;)
R x
na, helló Drágaságaim! ;) itt újra Én. a mai napom is nagggyon gyorsan elszállt.péntek este teljesen felborult az elképzelt programom. persze, tudtam, hogy semmi sincs véletlenül, szal kezdtem gondolkodni, hogy MOST AKKOR MI VAN? mindenesetre sajnáltam, hogy nem jött…..