Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak kérdezek

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jótét magyar lélek hajlamos azt hinni, hogy pártunk és kormányunk már semmivel nem tudja meglepni. De, tudja. Az orbáni vezetés legújabb ötlete: fizessék ki a polgárok az államadósságot. "Összefogás az államadósság ellen" név alatt alapot hozott létre a…..
csak kérdezek 2011.04.07 15:42:25
Zemberek!!!!
Szerintem minden mindennel összefügg.Mindegyik kormány-mindegyikkel.Nem lehet sem folyamatában, sem időben kiragadni,értékelni önmagában egyiket sem. Nem lehet csak egy adott intervallumot az előzőektől külön értékelni.A gazdasági folyamatok nem kormányok, pártok időszakához kötött, nem csak egy adott ciklustól függ. Egyetlen összefüggő folyamat az egész.A szocik a fideszre, a fidesz a szocikra fogja az eladósodást.Amikor az egyik hatalmon volt a másik ellenzékből asszisztált neki, és fordítva.Bármilyen helyzetben is volt egy adott párt, nem vonhatja ki a felelősség alól magát.Az ellenzék sem!Ők is itt éltek akkor ,nem?
Mikor lesz olyan pártunk, aki hatalmon nem a másikra keni a a helyzet drámai voltát, hanem megkérdezi az ellenzéket is, miként gondolja a kilábalást a gazdasági problémákból?Mikor gyűjti össze az összes pártos, vagy pártatlan szakértői véleményt, ötletet? Mikor vállalja végre magára egy kormány a dönttéseinek felelősségét?Pl. a társadalmi kerekasztal összehívásának döntését?Melyik meri megtenni, hogy leül konzultálni mindenkivel, akinek ötlete van? Nagy dolog lenne? És legalább jól járna az ország, és mindenki magáénak érezné a folyamatban való aktív részvételt.
Az ország kollektív eszét kellene már összeszedni, különben mindig valamelyik fele keresztbe fog tenni a másiknak még Magyarország kárára is!
Miért olyan nehéz őszintének,becsületesenek,nyitottnak lenni mások felé? Ha más politikai nézeteket vall is, a nehézségek mindanyniunkat érint, nem?
Az öszinteség, becsületesség bátorságot igényel.Gyávák oda fent ezt megtenni?
Ha összefognánk, az őszinteség alap lenne, és hatékonyabbá válna a fejlődés,gyarapodás.Másképp nem is lehet csinálni!
GyorshírA tavasszal, még egyszer utoljára 386 fővel újraválasztott parlament ellenszavazat és tartózkodás nélkül fogadta el a személyi jövedelemadóról szóló törvény módosítását, miszerint ez év szeptember 1-jétől a parlamenti képviselők tiszteletdíja nem tartozik a…..
Trükk vagy bénázás? Ha a 29 pontos akciótervből ez lett, vajon Matolcsyék mennyire lesznek képesek a sokkal keményebb megszorításokat tartalmazó Széll Kálmán-terv végrehajtására? (Fotó: Index) Az [origo] értesülései szerint az államháztartás hiánya 2010-re a tervezett…..