Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DylanM

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha valakit megkérdeznek, mármint Trek-rajongót (avagy Trekkie-t), hogy ki a kedvenc Star Trek-kapitánya, Jean-Luc Picard, a The Next Generation alcímű második tévésorozat főhőse nagy valószínűséggel az első vagy a második helyen kerül említésre. Több ilyen felmérés is született egyébként, az…..
Az Empire munkatársait nem különösebben izgatja, hogy itt a karácsony, és ezzel nincs is baj: nem csupán egy új képet prezentáltak a Sötétségben előzeteseiben némileg elhanyagolt Spockról, de leleplezték a következő szám férfiszemmel is dögös borítóit, szám szerint négyet.…..
Gandalf úgy véli, Zsákos Bilbó lehet a legmegfelelőbb jelölt arra, hogy a tizenhárom fős törp-kommandóhoz  csatlakozva segítsen visszaszerezni a törpök birodalmát, ahonnan Smaug, a sárkány űzte ki őket. Igen, kilenc év után végre újra Középföldén…..
További ismétlések: Szombat (március 19.) 2:15Kedd (március 22.)    23:15Az exkluzív interjú Dzafar Panahi iráni filmrendezővel a Magyar Narancsban: www.mancs.hu/index.phpJelenet az adásból a HVG oldalán: hvg.hu/vilag/20110301_on_the_spot_iran..
On the Spot Saigon, Vietnám 2011.03.16 11:04:00
Tegnap egész délután dilemmáztunk, hogy mi legyen. Hajnalban érkeztünk a cunami által letarolt területekre. Azonnal világos volt, hogy eddig egyszerűen nem tudtuk, mit jelent a "pusztítás" szó. Minamisanrikuban nyert értelmet. A 17 ezres várost percek alatt tette a földdel…..
DylanM 2011.03.16 18:07:11
Én most járok először ezen a blogon, és azért keveredtem ide, mert szerintem ZSENIÁLIS amit András és Eszter csinál. Ki merem jelenteni hogy az On The Spot nem hogy a magyar televíziózás legkiemelkedőbb műsora, de világviszonylatban is az elsők között a helye a műfaján belül!

Ez a két fiatal veszi a bátorságot, és odamegy ahol a dolgok történnek, és két HD kamerával, és nem semmi szervezőképeséggel megszólaltatják az adott téma mindkét oldalát. Hány tévéstábnak sikerült például riportot készítenie Evo Morales-el, vagy U Win Tin-el? Nagy erős riportfilmeket forgatnak, és amiért a legjobb: a kézikamerás felvételek miatt, full realisztikus az egész! Mintha te is ott lennél velük! És az a helyzet hogy ennek tetejében Eszter és András nekem nagyon szinpatikusak!

Hosszan tudnám még méltatni a műsort, de ezt majd máshol, talán egy e-mail-ben. Tetszik nagyon a blog is! Ide most azért írok, mert teljeséggel meg vagyok döbbenve a fenti kommenteken! Nektek mi bajotok van??? Az egy dolog hogy nem tetszik a műsor, nem vagyunk egyformák, de mi ez a rengeteg gyűlölködés, meg indulat? Miért nem lehet felnőtt módjára, kultúrált hangnemben leírni ha valami problémátok van! Vagy itt így szokás?

Hogy egy kicsit védelmemben vegyem Andrásékát: Könnyű itthonról a kényelmes fotelból röhögni, meg mindent jobban tudni mint azok akik ott vannak egy sérült atomreaktor közelében. Igen, amit csinálnak be lehet tudni katasztrófaturizmusnak is. De az a helyzet hogy mi vagyunk azok akik kíváncsiak vagyunk ezekre a riportokra, hogy testközelből láthassuk a pusztítást, meg a kétségbeesett túlélők arcát, a mi kedvünkért utaznak oda filmezni, hogy kielégítsék a nép kíváncsiságát, akik a biztonságos otthonukból a képernyőn keresztül nézhetik a túlélők szenvedéseit... Ezen is tessék elgondolkodni!
DylanM 2011.03.16 18:25:23
@Alikam:
Hát kinek a kedvéért? Ha egy olyan világban élnénk amelyikben nem lenne a híradóknak, és a riportmagazin kiugró nézettsége valamely katasztrófa idején, akkor neked lenne igazad! Szerinted miért folyik napok óta minden médiából Japán? Azért mert a híradók és a riportmagazinok közérdekű információkat szeretnék megosztani velünk nézőkkel? Egy fenét! Mert a katasztrófára, a halálra, és pusztításra jön a néző. Te is! Ha te, és a hozzád hasonlók nem néznéd a műsort, akkor 1.) nem tudnád fikázni. 2.) A spektrum nem röptetné őket mindenhová a világban. Nem a nézők, a nézettség kedvéért csinálják a riportmagazinokat a veszélyzónákból? Ki a szentimentális???

Egy szóval nem mondtam hogy a szervezést ők bonyolítják, de biztos van benn részük. Persze hogy ehhez egy háttércsapat kell, de azok aztán kétségkívül profi munkát végeznek! És ettől működik a műsor!