Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marykriek

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 8 db barack (nagyobb)1 pohár natúr joghurtkevés lisztfahéjszegfűszeg3 ek cukorannyi víz, amennyi éppen ellepi a gyümülcsötA barackot kockákra vágjuk. Az összes hozzávalót, a joghurt és a liszt kivételével, edénybe tesszük, felengedjük vízzel, felforraljuk. Épphogy…..
Marykriek 2011.08.17 15:02:39
Sziasztok!

A <a href=
jardinette.hu&gt;Jardinette Étterem</a> receptversenye elindult a <a href=apps.facebook.com/photo-competition/179/&gt;facebookon&lt;/a&gt;, fantasztikus nyereményért! Játssz te is és nyerj!
Mivel meguntuk az éttermeket a munkahelyünk környékén, ezért úgy döntöttünk, hogy felmérjük, hogy ebéd időben milyen helyeken lehet minőségi ételeket enni, lehetőleg elérhető áron. Természetesen be is mutatjuk őket, így született meg az új, és egyben eddig első…..
Borteszt Online Pálinka teszt 2009.03.04 17:26:42
Pálinka tesztNos, ahogy korábban írtam már, megvettem a reklámból ismert "fütyülős pálnikát". De itt nem álltam meg, készülvén a karácsonyra és mivel több vendégem is érkezik még két fajtát beszereztem. Szóval Fütyülős mézes barack vs. Zsindelyes…..
Bizonyára már veled is előfordult, amikor egy baráti társaságban, lakodalomban vagy ne adj isten’ egy vendéglátóhelyen pálinkát rendeltél, amit jól lehűtve hozták eléd, még a pohár is „hamvas” volt. A minap én is ezt tapasztaltam egy fehérvári bárban: mézes málna jeges…..
Vettem a piacon két csokor medvehagymát. Kaptam hozzá jó tanácsokat is. A sajtos tésztához csak meg kell párolni, rádobni a kifőtt tésztát, sajtot rá, és kész. Még három hétig lesz a piacon kb ezért megkérdeztem, hogyan tartósítjuk. Őszintén szólva én a mélyhűtőre…..
Mi kerülhet a jó pálinkába?Szerző: Péter AnnaVolt guggolós és kerítésszaggató, mocskos fészerekben bádogbögrében kimért népbutító, igazi gyümölcsből lepárolt, titkos házi, vagy éppenséggel fekete címkés, fütyülős, pántlikás, originális. Mindegyiket pálinkának…..
Magyarországon a bortúráknak, borutaknak több éves -egyes borvidékeken 10-15 éves- hagyománya van már. Rendkívül népszerűek, hiszen gyönyörű hazai tájakon kiváló borokkal és gasztronómiai különlegességekkel ismerkedhetnek meg a résztvevők. Szerencsére már néhány évvel…..