Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adóegy Százalék

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sok információnk van arról, kik azok, akik nem rendelkeznek adóbevallásukban jövedelemadójuk 1%-áról, miközben ez nekik valójában semmibe sem kerülne (legfeljebb némi utánajárásba itt). Az APEH/NAV adatai között található egy érdekes adatsor. Itt jövedelmük szerint…..
Ne rendelkezz személyi jövedelemadód 1 százalékával parlagfű‑mentesítésre! - áll a NAV (ex-APEH) hibaelhárító sajtóközleményében.A közlemény lényege: A 1053 számú személyi jövedelemadó bevallás nyomtatott kitöltési útmutatója szerint ugyan lehetne a…..
 Az előző bejegyzésben láthattuk, mekkora a potenciálisan felajánlható összeg és mennyit ajánlunk fel valójában civil szervezeteknek. A mostani ábra csak a különbséget mutatja éves bontásban, azt a részt, amit gyakorlatilag "elvesztünk". Ne számolj, elárulom,…..
Kedves olvasgatók. Egy sokkoló adatsorral indítunk. Az alábbi grafikonon jól látszik, mekkora összeggel járulhatnánk hozzá a magyar civil szervezetek működéséhez (azzal most nem foglalkozunk, hogy ezek közül mely szervezet és mennyi pénzt érdemel abból, amit aztán az APEH…..