Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemethtamas

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellak 7. resz - Megablog 2012.02.18 13:31:00
Régen jelentkeztem már..  majdhogynem már hiányoztatok is . hogy vagytok?? :)   Át kellett tennem a blog írását hétvégére, ilyenkor van meg az a nyugodt 2-3 órám, hogy össze tudjam szedni, le tudom írni a történéseket, gondolataimat, mert az eddigi tapasztalatokat nézve…..
Herzlich Willkommen an meine Blog aus Ingolstadt!!    :))na ez is megszuletett vegre, nem egyszeru nethez jutni, plane ha nyilvanos, es vagy varnak vagy mint most is, porszivoznak a hatam mogott..  az ekezetek hianyaert elnezest, higgyetek el, engem jobban zavar gepeleskor mint…..
Ellak vissza a kezdetekhez... 2012.01.22 19:12:00
 hogy is telt az elso hetem?nincs okom panaszra, kb ugy ahogy terveztem, mar amennyire ezt tervezni lehetett.a hetfoi kiutazastol kicsit aggodtam, 600km nem sok, de nem is keves, plane egyedul, amikor meg a nyiregyhazi hazauton is minden bajom vanha egyedul kell menni. de most nem tudom miert,…..
Viszonylag ritkán nézek TV-t. De ezen ritka alkalmak közé tartozott a tegnap este. Kényszer hatása alatt voltam, mert egy vendéglátóipari egységben, pont velem szemben ment a TV2 vetélkedő műsora… Igaz, a csatorna egyik szponzorának a hirdetése vonzotta a szemem a…..
Nem azért készház, mert elég csak akkor kimennünk a telekre, amikor a házunk teljesen elkészült és már csak a kulcsokat kell átvennünk. Akár ez is megvalósulhat, ha nincs kedvünk vagy időnk kint lenni az építkezésen, de nem ezért kapta ezt a nevet.   Készház:…..
Típusház: a készházat gyártó cég meglévő típustervei közül kiválasztasz egyet, amelyik elrendezésben és külső megjelenésben leginkább megfelel elképzeléseidnek, majd a legyártott elemeket/paneleket a telkeden rutinszerűen, 1-2 nap alatt összerakják, mint egy nagyelemes…..
Építész tervezőként felkértek, hogy tervezzek egy házat, ami nem a megszokott téglából, hanem ún. készház rendszerből épül.   Miért olyan népszerű a készház nyugaton? Miért félünk tőle itthon? És miért akar valaki mégis Magyarországon készházat építeni?…..