Regisztráció Blogot indítok
Adatok
álomháború

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Varga György eddig bírta. Vagyis eddig tartott, amíg megtalálták hogyan is rúgják ki. Mert micsoda dolog az, hogy éppen Felcsúton nyerjen egy független (még ha a saját nyilatkozata alapján elkötelezett híve a nagy vezérnek) a Fidesz jelöltje előtt? Hát most megtudta!…..
álomháború 2011.03.15 18:29:47
Tisztelt Felcsúti Polgárok!
Vettem a bátorságot, hogy írjak egy pár sort: én a rendszerváltás óta a Fideszre szavaztam, mert úgy érzem ők a fiatalok, a mi korosztályunk és majd ők csinálnak az országnak valami jót.De mostanra csalódnom kellett. Itt a faluban csak arról szól a Fidesz, hogy a másikat hogyan csinálják ki.Először is kikezdték a választások után a jegyzőt, most meg a polgármesterünket.Szégyenlem, hogy az ilyen emberek még fideszesnek hívják magukat. A testület megalakulása óta csak a polgármester üldözése folyik. Semmilyen érdemi munkát nem végeztek. Majdnem 6 hónapja felveszik a tiszteletdíjukat majd valamilyen alapítványnak utalják(Elméletileg amit már nem lehet nagyon követni). Ez a sok pénz valamikor mindig az önkormányzatnál maradt. Micsoda pénzbe került a jegyző leváltás is amit lehetett volna másra is költeni.
Tisztelt Testületi Tagok ha esetleg van kivétel annak nagyon örülnék.Ne csak "bólogató jancsik" legyenek, főleg a bevándoroltak, akik nagyon sokat tettek már a faluért.Jó volna ha ezen az egész falu lakossága is elgondolkodna, hogy érdemes-e ilyen testületi tagokkal dolgozni vagy esetleg nem kéne őket is leváltani újakra. Nem kéne közös trombitát fújni velük, mert szerintem nem ezért lettek megválasztva.Ez mind csak azért van, mert nem az Ő jelöltjük lett a polgármester és ezzel büntetik a falut.
8 éve is Ő volt a polgármester.Igaz sok mindent nem tudott tenni a faluért, mert minden pályázatot visszadobtak. Most mikor Önök a képviselő testület tagjai akkor miért nem támogatják, miért készítik ki.
Mi nagyon szeretjük a polgármestert, mert az időseket és gyerekeket is nagyon szereti.Amit meg tudott tenni a faluért és úgy érzem megtette.
Arra kérem a Testületet ezen el kéne gondolkodni!!!
Mert mindenki itt él és itt lakik már évek óta és azt hiszem a falu nem azért adott nekik esélyt, hogy ezt tegyék, hanem összefogással tegyenek a faluért valamit.Mert ha nem, akkor elgondolkodom rajta, mint fideszes felcsúti polgár érdemes-e ilyen embereket még egyszer megválasztani. A Fidesz nevében szégyenlem magam amit csinálnak a faluban.Igaz, hogy 80%-a a testületi tagoknak úgy költözött a faluba.Lehet ezért nincs bennük emberség az itteni emberek döntése iránt.

Tisztelettel: egy felcsúti polgár