Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Györfi András

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben egy Györfi András nevű blogger „Magyarország: a gyermekkínzók is vígan röhögnek, szabadon” című írását olvastam az Új Kurírban, egyre erősödött bennem a gyanú, hogy a szerző Bayer Zsolttól tanulhatta a…..
Trendlabor Helló Kanada! 2013.01.23 11:36:54
Az utóbbi napok egyik legbizarrabb híre volt a kanadai nagykövetség által indított kampány Miskolcon. Mivel először a Tumblr-en találkoztam vele, azonnal arra gondoltam, hogy ez valami rossz photoshop-vicc, így nem is foglalkoztam vele. Később kiderült, hogy valakik tényleg azt…..
Vonzó, csinos nő vagy, de nincs elég pénzed, hogy utazgass a világban? Akkor két út áll előtted: megdolgozol érte, vagy regisztrálsz a legújabb társkereső oldalra, ahol kurvaként utazhatod körbe a planétát. A nemrég indult Miss Travel vírusvideójában nem rejtik véka alá,…..
A Hírcsárda stábja előre követte az ünnep eseményeit, ha nem akar estig várni a Híradóra, kattintson. Spoilerveszély! Budapest 0900 Védett mókusmajom miatt maradt el a zászlófelvonás a Kossuth téren. A ritka példányt Schmitt Pál maga is megtekintette a zászlórúdon. A…..