Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D_éva

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Adjon Isten minden jót,ez új esztendőben.Vegye el mind a nem jót,ez új esztendőben.Mitől félünk, mentsen meg,amit várunk, legyen meg,ez új esztendőben!”   Ezzel a magyar népköltéssel kívánok mindenkinek nagyon tartalmas, békés, boldog új évet! Kívánom, hogy…..
 A karácsony és az évvége megünneplése, az érzelmek ünneplése is. A napjainkban nagyon gyakran hiányolt, óhajtott, meleg, egymásra odafigyelő érzelmeké is! A hétköznapok ”Szia, hogy vagy? Jaj ne haragudj, sietnem kell!”- jelenségek után most alkalom nyílik- ha…..
Sok éves munkám során számos anyák napi ünnepséget szervezhettem és ezek közül több él még ma is emlékezetemben. Egyik ilyen volt az is, amikor egy véletlenül talált népzenei CD-zenéjére ”kreáltunk” egy táncot. Mindennap hallgatunk zenét egy meghatározott időben…..
Éva kérdezett arról, hogy szerepeljen-e az óvodás gyerek minden ünnep alkalmával? Mennyire jó ez neki? Véleményemet itt olvashatjátok. A téli időszak bővelkedik ünnepekben, ezidőtájt gyakoribbak az ún. óvodás műsorok /önálló vers a Mikulásnak, karácsonyi…..
D_éva 2009.01.21 12:38:32