Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slovkowski

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laurent Blanc nem kis meglepetést okozott új, belföldi játékosokból álló listája révén. Meghívót kapott a sírból visszajövő Gourcuff, behívta a 2-3-4 hétig biztosan sérült Loic Rémyt és Kaboul kiesése miatt nem Mamadou Sakho, hanem a teljesen szűz Mapou Yanga-Mbiwa…..
Laurent Blanc-nak nem kell többé dilemmáznia azon, hogy hány jobbhátvédet vigyen magával az Európa bajnokságra, ugyanis a nemrég sérülésből visszatérő Bacary Sagna sípcsonttörést szenvedett a 3-3-ra végződött Norwich City ellen.Az eset furcsaságát jelzi, hogy Sagna fájdalmai…..
slovkowski 2012.05.06 12:28:08
Franciaország ezen a hétvégén elnököt választ. Napra pontosan 10 évvel a 2002-es földrengés után*, a jelenlegi állapotok szerint Francois Hollande és Nicolas Sarkozy fog megmérkőzni az Élysées bársonyszékéért és minden jel arra mutat, a jelenlegi elnök új állás után…..
Hogy hol is tart a világ ma, arra jó példa a Franciaországban egyre dagadó adóztatási botrány körüli vita. Rendhagyó módon elrugaszkodunk a Kék meztől és a francia trikolór alatt szerveződő fociközösség pénztárcájának mélyére nézünk.Történet, twitter-kompatibilisen:…..
Megtörtént a sorsolás, a francia válogatott egy közepesen nehéz, de nem a halál-jelzőjű csoportban találja magát a korábban már legyőzött angolokkal, a teljes ukrán néppel és a magyarok által is legyőzött svéd válogatottal. Kövessük a D-jelet és szurkoljunk a…..
Minimális hatásszünettel jelentkezünk a francia-belga meccs összefoglalójával, melyet az indokolt, hogy kiváncsiak voltunk vajon a meccs lefújását követő 3 nap után  mennyire fogunk emlékezni erre a november végi nem túl elegáns francia-bëlga barátságosra. A válasz: alig.…..
Mert hiszünk a maime-ekben...
slovkowski 2011.11.15 16:51:07
A párizsiak brazil szélsője, Nené az RMC rádiónak nyilatkozva nem zárta ki annak esélyét, hogy a francia válogatottban játsszon. A brazil válogatott mostohája kissé reménytelen sikoltásával Laurent Blanc-nak próbált üzenni: bármikor igent mondana, ha meghívót kapna a…..
A vártnál simábban, de a vártat utólag átértelmezve természetes módon verte 3-0-ra Franciaország Albánia válogatottját egy olyan meccsen, ahol végre új technikai dimenziót, egy 150 százalékkal tisztább, biztonságosabb jobbhátvédet és egy pofáját végre befogó Samir Nasrit…..
Finiséhez érkeznek az európa bajnokság selejtezői, két hazai meccs következik Albánia és Bosznia-Hercegovina ellen. Játékos-spekulálás volt dögivel a kerethirdetés előtt, mintha a foci is egy nagy tőzsde lenne, hisz szó volt a Real Madrid új üdvöskéjéről, Varane-ról, a…..
Szándékosan vártunk ezzel a bejegyzéssel, mert nem munkaadónk a Blikk, nem célunk a felfuvalkodott mozzanatok sokszorosított változatának bemutatása, de most úgy néz ki egy csokorra elegendő fröcsögést tudunk összefoglalni. A francia válogatott szép csendben készülgetett…..
Augusztusban barátságos válogatott meccset játszani azon túl, hogy minden klubedző rémálma, a játékosok fizikai felkészül(e)t(len)ségéről is torz tükröt állít a TV-nézőnek. A másik oldalról viszont Montpellier katlanjában (bár hangulatra a saint-étienne-i stadionhoz…..
slovkowski 2011.08.11 15:02:28
@Integető hajbókoló lufiember: Ha az u-20-asok valami nagyot produkálnak, lesz róluk poszt?
slovkowski 2011.08.11 16:22:02
@Integető hajbókoló lufiember: Remek :)
Jobb lett volna az angolokat kapni, de azért így se lehetetlen, bár szerintem nem a franciák az esélyesek. Ha a franciák elődöntősök lennének, ez lenne a legjobb szereplésük u-20-as vb-n. Ergo, ha a focitornákat nézzük, ebben az egyben még jobban állunk mint a franciák. :|
Laurent Blanc szerint rendkívül nehéz, de gazdagító lehet a spanyolokkal való VB-selejtező. A szövetségi kapitány a tegnapi 2014-es Világbajnokság selejtezőinek sorsolása után adott interjút.Ez a lehető legrosszabb sorsolás?Miért gondolják, hogy ez a lehető legrosszabb? Biztosak…..
Bernard Lamát lehet kevésbé ismerik manapság, mint 15 évvel ezelőtt, ezért egy mantrába foglalva ő volt: ...a korai 90-es évek világviszonylatban TOP3 kapusainak egyike...a PSG legendás párduca...Fabien Barthez cserekapusa a 98-as és 2000-es tornán...beszéljen helyettünk…..
Három barátságost csapat Blanc csapata a szeptember 3.-i Albánia elleni EB-selejtezőig. Sorrendben Ukrajna, Lengyelország és Chile van soron, ebből az első kettő még e héten kerül megrendezésre, mielőtt szétszéledne a bagázs a jól megérdemelt nyári vakációra. A ma esti…..
slovkowski 2011.06.07 09:37:28
@mistinguett: de, tuti. Arra is emlékszem, hogy pirosban játszottak a franciák.
Mindenki életében eljön az a pont, mikor a labdarúgás nyelvformáló és kultúrateremtő mivoltával szembesül. Minden valamirevaló focilevente megtanulja édesapjától vagy a világvégi nagybácsitól ki volt az a Panenka, hogyan ne essen el bicikliscsel közben, vagy ha a…..
Önmaga rendeltetését elgáncsolva a francia válogatott idegenbeli meze, a  tengerészek ihlette "mariniere" múlt kedden, hazai pályán került bemutatásra. A közvélemény jóformán többet beszél a kék csíkok nyújtotta fazonról, mint a csapat teljesítményéről.…..
Allez la France! Just do it! 2011.03.23 18:13:00
Volt már szó arról, hogy Laurent Blanc a válogatott összejövetelekre korábbi játékos legendákat hív el, a héten Just Fontaine, a 77 éves egykori gólzsák (21 válogatott mérkőzés, 30 gól) csevegett egy jóízűt a francia válogatott nappalijában. Mindenféle lózungtól mentesen…..
slovkowski 2011.03.24 12:58:02
Laurent Blanc-nak vastöke van: visszatért a válogatottba a két legvitatottabb jómadár, dél-afrika bűnbakjai, Patrice Evra és Franck Ribéry. Rutint és teljesítményt nyer ezzel a csapat, de morál oldalról szükséges lesz a clairfontaine-i edzőközpontot elefántcsont-borítással…..
Hasonló elemzésre, mint a mostani, körülbelül 2012 és 2014 márciusában lesz érdemes visszatérni, amikor egyfelől a közelgő torna miatt szorít az idő, másfelől van annyi megélt tapasztalat, hogy kirajzolódjon néhány trendvonal. Az új francia válogatott 7 meccset játszott a…..