Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greatplaingirl

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a német vendéglátóipart néztük meg egy kicsit közelebbről, ma a spektrum másik vége kerül terítékre. Mai szerzőnk, Er ugyanis egy angliai egyetemen végzi a PhD-jét, onnan küldte el beszámolóját. „Valamikor összevitatkoztam az osztályfőnökömmel a kis falusi…..
greatplaingirl 2012.11.28 13:52:17
@Lobelt Ledfold Reloaded: En is egy Russell Group egyetemnel dolgozom, nalunk az allami tamogatas merteke a bevetelekhez kepest az elmult evben pontosan 30% volt. A fennmarado 70%-ban is van olyan, ami egy allami szervtol erkezik, de ezek kozott semmi sem automatikus, nincs fejkvota, mindent meg kell palyazni. Lenyegeben mindenkinek be kell hozni a sajat fizeteset, az osszes kutato folyamatosan tamogatasokra palyazik.
Egy interneten is keringő orvosi levél szerint akár a rendőrséghez is fordulhat a kórház, hogy visszatartsa a szülés után korábban távozni készülő kismamát. A Zugügyvéd nem talált erre vonatkozó jogszabályi alapot, talán a kollégák már találkoztak ilyen…..
greatplaingirl 2011.04.06 13:00:48
@jatatita: Nekem is hagytak a gyerekemet uvolteni es szenvedni. Vegulis kozoltem veluk, hogy igy meg a taxiba sem tudunk beulni, adjanak mar neki tapszert. Ok persze ezt nem tamogathatjak. Nagy nehezen megkapta a gyerkocom a tapszert, es 3 nap utan vegre nagy boldogan elaludt.
greatplaingirl 2011.04.06 13:52:28
@punkcsaj: Nem valoszinu, hogy mas baja volt, mert egyhuzamban szopizott. Szo szerint megallas nelkul enni szeretett volna.

A tapszerrol alkotott velemenyeddel nem ertek egyet, de jogod van hozza. Az hogy a Te gyerekeidnek eleg volt az altalad nyujtott tej, meg nem jelenti azt, hogy ez a mas gyerekevel is igy van.

Azert azt ne felejtsuk el, hogy a cel a gyermekunk taplalasa es gondozasa, nem onmagaban a szoptatas, ami csak az oda vezeto ut.
greatplaingirl 2011.04.06 14:51:57
@punkcsaj: Ha ez megoldhato, akkor termeszetesen az anyatej a legjobb az elso par honapban. Sajnos ez szamunkra nem volt elerheto.